Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden haksızlık olsun..Daha önce Hacettepe çocuk gelişimi mezunları 8 den başlıyorlardı.Şimdide gazi ve selçuk çocuk gelişimi mezunlarına bu hak verildi.nedenine gelince hastanelerde okul öncesi mezunları çocuk gelişimi uzmanı olarak çalışamıyor.Çocuk gelişimciler çalışabiliyor.bu hakda bu nedenle verildi..
Kesin mi hocam. Bugün müdüre sordum tekrar bilgisi yok. Milli eğitim ters yerde olduğu için gidemedim de sormaya. Dilekçe yaz ver dedi müdür. Bir adet dilekçe örneği arıyorum Daha doğrusu dilekçe nasıl yazılır biliyorum da meramımı nasıl anlatacağım bilmiyorum
hocam artık bize de verildi yazmışsınız.Burdan okul öncesi öğretmenlerine de verilecek anlamını çıkardım.yanılıyor muyum? ben de 1 ay önce dilekçe verdim transkript ile birlikte fakat olumsuz cevap aldım.netlik sağlarsanız belki bize emsal oluşturursunuz.branşınızı ve mezun olduğunuz ünv. yazarsanız sevinirim
ya arkadaslar okul öncesı mezunu olupta derce alan arkadaslar hangı sehırdesınız ve ahngı dılekceyle basavuru yaptınız acıkca yazında bıde emsal olalaım alaım ya hem aldık dıyolar hemde bılgılendırmıyolar olmuyor ama guven sarsıyorsunuz
yazıyı okudum arkadasım ama ıllere gore farklılık goruyorum benım branjımdan mezun olupta derece alanlar varmıs yazmıslar ben onlara soruyorum nasıl aldıklarını
kıdem degıl arkadsım derece 3 sende bır alacgın derceyı cocuk gelısımı mezunların averıyorlarmıs nedenı elgılendırmez cunku bızım lehımıze anlasılmayan kısım su olmalı nıcın cocuk gelısımı bolumune sadece ben zaten lısede cocuk gelısımı okuyorum unıversıtede aynı derslerı alıyorum neden okul öncesı mezunların atanınmayısı bu hakkın denk gormuyosun bu ıkı bransı farklılık var dıyosun pekı bunada tamam dıyelım e maden farklı sen nıye benım bolumume anasınıfı ogretmenı olarak cocuk gelısım mezunu bırın atıyosun e hanı fark berd ekaldı farklıydıya.......... bun sorgulam lazım