Daha Çoook kÜÇÜkler!!! +18

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denizzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@denizzz
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an bu olsa gerek.İsrail adını duydukça midem bulanıo artık.Rabbim bu yaratıkların cezasını en kısa zamanda versin inş..:(

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn!!!

Konu ile ilgili bebek videoları kısmı var konunuzu açarken ilgili yere açınız lütfen.Konunuzu ilgili yere taşıyorum.

ilgili yer hangi bölüm acaba?

Şu an ilgili bölüme getirdim! !Onu siz bulacaksınız biz uyarmadan.Ayrıca izleyenin yanında küçük çocuk olabileceğinden bi ruyarı da koymanız gerek.Ben koydum uyarıyıda.

Teşekkürler......

Paylaşımınız için ben teşekkür ederim :)

Rica ederim...

Rabbim israilin belasını verrecektir korkunç görüntüler bunlar kanayan yaramız filistin onları Allaha havele ediyporuz

ya daha çoook küçükler artık izlerken gözlerim doluyo peki orada olsak onların yerinde ne yapardık elimizden ne gelirdi acaba ???

VAAD bu bebek çok etkilemişti beni daha 10 günlük.............. bizim şartlarımızda bu bebek el üstünden indirilmezken orda duvarların altından çıkarılıyor ne vicdan insanlık değil bu

VAAD bu bebek çok etkilemişti beni daha 10 günlük.............. bizim şartlarımızda bu bebek el üstünden indirilmezken orda duvarların altından çıkarılıyor ne vicdan ????? insanlık değil bu :(:(

teşekkürler...

arkadaşlar bu videoyu lütfeeen arkadaşlarınıza yollayınız....

ya bu nasıl bişeyid ya ağlayarak izledim.10 günlük kaç bebek ölüyo hergün bu şekile ölümü haketmeyen insanlara yapılan bu işkencenin sorumlulularını Allaha havale ediyorum:(

Arkadaşlar söylim lütfen arkadaşlarınıza izlettirin bu videoyu ilginiz içinde çok teşekkürler...

söyleyecek bişey yok.bunları yapanlar insan değil

KELİMELERİN TÜKENDİĞİ YERDE, GÖZYAŞLARI ANLATIR ANLATILMAK İSTENENİ...

Ya arkadaşlar inanın kanım dondu bu görüntülerden sonra buz kesildim. Allahım bütün müslümanların yardımcısı olsun düşmanlarıda bildiği gibi yapsın...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri