Dikkatli okuyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ertanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ertanx
arkadaşlar yeniş bir haber samsun meb sınıfcılara seminer verip ücretli alacaklarmış

aynı seyi kocaelide yapıyor arkadaşlar.artık oturup ağlayalım halımıze bu ne yaa:S

arkadaşlar bir şey sorucam...
bu sınıf öğrt.leri ücretli olarak mı alınacak?
ne olacak bu arkadaşların statüleri?

hakikaten aglamak istiyorum biz kontenjan diye yırtınırken aldıgımız habere bak.önce atama bekleyenleri ata da sonra açıgın kalırsa birşeyler tapmaya çalışırsın.en azından dersinki okulöncesi ögretmenleri atadım ama yetmedi buna başvurmak zorunda kaldım.sen bizi atamadan nasıl olur böyle bişey ya.

nasıll olacakları belli degil şimdilik bak görürsünüz kpss puanı yüksek olanları kadrolu yada sözleşmeli alırlar

okulöncesi mezunu yokmuda bu uyglamaya başvurmuşlar saçmaaaaaaaaaa

bunlara inanmak istemiyorum...
bizim elimizde kapı gibi diplomamız var...
o zaman neden 7 sene bu bölümün eğitimini aldık....
madem 60 saatlik eğitim yetiyordu da!!!!!!
öncelik bizim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eğer bizden kimse kalmazsa o zaman atasınlar sesim çıkmaz....
ama biz açıkta kalıpta onlar atanırsa varya o zaman hakkımızı ararız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eger kasımda yıne okulöncesı alımı olursa bı sureliğine durdururlar.hersey karıştı ne yaptıkları bellı değil

eger kasımda yıne okulöncesı alımı olursa bı sureliğine durdururlar.hersey karıştı ne yaptıkları bellı değil
ya karışacak bişey yok aslında olay cok basıt alıma 46 dan aşşagıya dogru devam edecekler bukadar basit ne gerek varkı sınıfcılara büte kalan atanamayanlarda var onlarla kapanmıyomu bu acıkta sınıfcıları hazırlıyolar ya yada bence kasımda alım az olursa bırakacak lisans lılar kpss calışmak icin ücretli ögretmenligi belkide sınıfcıları bunun icin hazırlıyolar

hayır arkadaşlar ikinci atmalarda çocuk gelişimcileride bizden sonra atayaaklardı ne oldu onlarıda okul öncesi ile beraber atadılar bizde dışarda kaldık aynısını sınıf öğretmenleri için yaparlarsa hiç şaşırmayalım onları yüksek puanla alırlar bizde bekleriz böyle..........ssaassrrre

arkadaslar 17 bin alınacakmış tum branşlarda

arkadaşım nerden duydun bunu??? böyle söylentiler var ama sen nerden duydun????

o haber eski haber arkadaşım yaaaaaaaaaaa!!!!

eskı mı kusura bakmayın arkaadslar yaa:S

hiç boşuna üzülmeyin arkadaşlar daha sınıfçıları eğiteceklerde sonra sertifika werceklerde sonra görewlendircekler en az 1 ayı bulur bu ki onlar atansada yerleri boş gözüküyo bütün ücretlilerin yerleri boş gözüküyo çünkü

bu sınıfçılar hani yüzle bizim mesleği yapacaklar çok merak ediyorum çünkü bize okadar çok laf sayıyorlarki....

üzülmemek elde değil yalnızca boş boş evde oturupta beklemek çok sıkıyor ve bunaltıyor insanı:((( ama sonunda sevineceksek bekleriz mühim değil:)

ya bu ne iyice karıştı::/

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri