Gazi mesleki eğitim çocuk gelişimi ve egitimi mezunlarııı burayaa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nbornkillers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Arkadaşlar tanıyamadım.Bende 2004 mezunuyum D şubesinden...

slm ben 1995 mezunuyum.

Ben gazi 1991 mezunuyum uzunzaman oldu ama gazili olmakbirayrıcalıktır 90 91 mezunu anasınıfı öğretmeni arkadaşlar var mı c şubesindenim.

gaziyi istiyorum 342 yeter mi

gaziyi istiyorum 342 yeter mi

her yıl puanlar değişiyor,, ama sen alabileceğinin en yükseğine hedeflen, 342 ile sınırlandırma kendini, 360 puanla 120 kişilik kontenjana 120 kişi müraacaat etse, puan 360 da kalır.. bunun için en yükseği almak için çalış... başarılar..

slm bende 2003 mezunuyum.g.ü.d şubesi.fadime ben ilknur

selam gümef en eski benim galiba .........1999 mezunuyum..
ANKARAYI ve GAZİYİ çok seviyorum.

gazının cocuk gelişimi hocaları en cok hangı konulara dıkkat eder bıde fulya temelın genel ozellıklerı nelerdır hocalar hangı konuları sorar yazılılar kolaymıdır orneklendırebılırmısınız teskkurler:)

fulya hoca mükemmel bir insandır ayrıca dersleri çok eğlenceli geçer kendisi pek derse girmez genelde asistanı girer kendi girdiği ders çok zevkli geçer sınavlarında en çok ne üzerinde duruyorsa onu sorar kolaydır.gazinin çocuk gelişim hocalarının hepsi değerli orjinal fikirler herzaman hoşlarına gider ;)

merhaba arkadaslar gazı hocalarını ısım ve ozellıklerıne gore yazarmısınız ve nasıl soru sorduklarını ozellıkle prof. fulya temel i lutfen :36_15_4:

cok tesekkurler ama hangı konu ustunde durur ozellıkle bılmıyorum bırazdaha ayrıntıya ıner mısınız sagol arkasım:36_15_4::congratulationscut4

ben bu sene gazi çocuk gelişimi öğretmenliği yazmak istiyorum ama atanıyor mu diye tereddütteyim ayrıca anasınıfı öğretmenkliği de yapılabilniyor mu yardımcı olursanız sevinirim
Devlet memurluğ sınavını kazananlar atanıyor.Kazanamaz isen özel okullarda anaokulu öğrt.olarak iş bulmak mümkün.

yasemin inanamıyorum nerelerdesin sen görüşelim facebook da seni aradım bulamadım

bende 2004 mezunuyum.

merhaba güzel ,zeki ,çalışkan gençler bende 1985 mezunuyum.Gazide okumak bir ayrıcalıktır.Hepinize şimdiden başarılar dileri.

slm arkadaşlar 2001 mezunuyum

2007 a grubuyum bende burdayım :)

slm bende 2006 gazi mezunuyum gazili olmak ayrıcalıktırrr sivasta öğratmenim

slm bende 2002 mezunuyum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri