Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
bende MUŞ malazgirt sarıdavut köyüne atandım ama muş hakkında hiç bir bilgim yok

mahmut hocam atandığımız il e gidince kararnameyi aldıktan hemen sonramı göreve başlamak gerekiyor yani yerleşene kadar süre tanılıyormu ?

ArkadaŞlar zonguldak alapliya atanan varsa lÜtfen bana Özel mesajla yada buradan ulaŞsin...........

muğla fethiye esenköy şht er asım özdemir iöo

arkadaşım ben karamandan ve karaman merkeze 54 puanla atama oldu.mutlaka araştır

bu arada nasıl düşük bi cümle yazmışım ya:) özür dilerim hangi okula atandınız...
Benimde Durağan arkadaşım ama köyü kuz ilköğretim okulu diyor.
Baya uzak bir köy ne yaparız bilmiyorum.
Siz nerelisiniz??

vezirköprü boğaköy io.vezir köprüde olanlar ev tutacak olan arkadaşlar... napıcazzzzz

vezirköprüde ev kiraları nasıl acaba?

merhaba ben sözleşmeli olarak niğdeye atandım eşim nevşehide maliyede çalışıyor kadrolu acaba benim yanıma gelebilirmi bilen varsa lütfen cevap yazsın.............

merhaba ben sözleşmeli olarak niğdeye atandım eşim nevşehide maliyede çalışıyor kadrolu acaba benim yanıma gelebilirmi bilen varsa lütfen cevap yazsın.............

hocam gelemez die biliorum aynı durumda iki arkadaşım var biri ağrıda biri sinop durağanda biraraya gelemiyorlar ama umarım ben yanılıyorumdur...(

63.404 balkesir gönen köyü ilk tercihim

hayırlı olsun arkadaşım Gönen köy değildir Balıkesirin kaplıcaları ve sivrisinekleri ile ünlü aynı zamanda güzel bir İLÇEsidir.. :36_3_12:

evet hocam gelir...şubat özür grubunda rahatlıkla gelir..

evet hocam gelir...şubat özür grubunda rahatlıkla gelir..
maliyede tayin dönemi yok hocam onlar istedikleri zaman tayin isteye biliyorlar benim yanıma gelebilirmi eş durumundan bildiğiniz örnek varmı bilgi verirseniz çok sevinirim

Hepimize hayırlı olsun şimdiden. ben van merkeze atandım. ankaadan veya yakın illerden evini yukardaki illere götürecek olan varsa görüşelim..

kaç puanla atandın

maliyede tayin dönemi yok hocam onlar istedikleri zaman tayin isteye biliyorlar benim yanıma gelebilirmi eş durumundan bildiğiniz örnek varmı bilgi verirseniz çok sevinirim
arkadaşlar bilen varsa lütfen cevap verin

Bu ne yaa 46 bzİmkİ 82

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri