Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@derya emre
bitlis ve kilis merkez köy yazan varmı, nereleri ,kaç puanla ssaassrrre

kilis merkez yazdım 79.369

kilis merkez yazdım 76,237 ile

bitlis ahlat ve adilcevazı yadım ama hocam sizi etkilemez heralde.benim puan 63,5:(

arkadaşlar ben diyarbakır hani ilcesinin bir koyune atandım benimle aynı ilceye ve diyarbakıra atanan arkadaşlar burada toplanalım..

21. tercihle diyarbakır çermik ilçesine atandım, ilçeyi araştırdım, siyasi olaylarla ilgisi olmayan,sakin, yaşanılası,güvenilir bir ilçeymiş,
kiralık güvenilir ve güzel daire imkanları ve öğretmen evi de bulunmakta, her türlü bilgiye ulaştım :)

okulum da köy okulu ama ilçeye yakın ve ulaşım problemi yok

arkadaşlar ben van merkeze bağlı mahir kolyiğit ilköğretim okuluna atandım.başka van'a atanan var mı

tebrik ederim hocam bulundugunz ilçe iyimiş malesef benim pek oyle sayılmaz HANİ diye bir ilçesi ve koy gibi biryer ben daha doğru durust bilgi bile edinemedim..

teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun hocam, zamanla keşfeder güzelliklerini ortaya çıkartırız,
internetten ulaşabildiğiniz bilgilere ulaşın, meb i arayın yardımcı oluyorlar, gittiğinizde bir sürprizle karşılaşmayın
ben otobüs ,uçak biletine kadar baktım:)

teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olsun hocam, zamanla keşfeder güzelliklerini ortaya çıkartırız,
internetten ulaşabildiğiniz bilgilere ulaşın, meb i arayın yardımcı oluyorlar, gittiğinizde bir sürprizle karşılaşmayın
ben otobüs ,uçak biletine kadar baktım:)

kardeşimde 21 .tercih ile dıyarbakır yenişehire atandı.sehır merkezıne yarım saat uzaklıkta iyi dıyorlar :110103_aphextwinz_p

evet ilk bakışta diyarbakır ismi korkutuyor ama geneline yormamak gerek, güzel ilçeleri de varmış ve memnun olanını da arastırınca çok duydum,
hakkımızda hayırlısı

diyarbakır silvan üçbasamak köyü çığyatağı merk.io çıktı.nasıl bi yer bilen var mı?

arkadaşlar batman merkez vali zeki şanal iöo sözleşmeli atandım.....
atanan arkadaşlar yardımcı olalım birbirimize:)

dıyarbakır ısmı ıtıbarıyle kotu gıbı gelebılır ama dogunun parısı dıye bır ısmı oldugunuda duymustum.doguda memura cok buyuk saygı duyuyor halk en azından benım oldugum bolge oyle...hanı ılcesıyle alakalıda 6. sınıf bır ılce oldugunu yanı cok kucuk oldugunu bılıyorum allah yardımcınız olsun hepınızın ayrıcada kazanan herkesı tebrık edıyorum..

arkadaşlar nasıl bir yol izleyeceksiniz,şehir,ulaşım,yerleşim olarak ,daha fazla bilgisi olan paylaşsın lütfen:)

hocam internetten araştırıbiliyoruz suanlık sadece bir fikir edenmiye calısıyoruz.. ben aynı ilceye atandığım diğer öğretmen arkadaşlara ulaşmaya çalısıyorum onlarala birlikte hareket etmeye calısacam. bilgiğinz hani ilçesini kazanan arkadaşınız varsa benimle irtbata gecebilirmi.

tanışalım,kaynaşalım,ev arkadaşı olalım :))

ayy yok mu kimsecikler

ay aksarayın neresine atandın acaba iyi bir arkadaş fena mı olur bu zamanda hırlısı var hırsızı var maazallah????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri