Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
71le atanamama olmaz.kesin sizinki yanlışlıkla iptal edildi.
şimdi bütün yerlerin değişmesi lazım demokratik bir ülkede sizin için.
bizim devlet yapar mı??sizi istediğiniz bir yere gönderip örtbas eder.
osmanlı saltanatla yönetiliyo derler de sizin demokrasinizden iyidir
insan hakları anlayışınız batsın

arkadaşlar bende 65 puanla izmir kemelpaşa anaokuluna atandım mutluyum.herkeze hayırlı olsun.

66 bolu gerede bilmiyorum nasıl bi yer (: sizce????

Ağzımdan çok kötü şeyler çıkcak şimdi sabır sabır sabır....

ağzından ne kötü şey cıkcak yaaaaa ben 80 ıle memleketıme 17 saatlık yere atandım.bu mu adalet.ağzından ne cıkarsa cıksın bizim agzımızdan bence daha kötü seyler cıkarda nese.yanlıs anlasılmasın hepınızın atanmasına ınanın cok sevındım.ama adalet bu değil lütfen arkadaslar elınızı vıcdanınıza koyun.ben butun gun ozel bı kolejde calısıp eve geldıgımde gece yarılarına kadar ders calıstım.olmaz bole sey yaaaa

önceki atananlara büyük haksızlık.
adaletsizlik

kesınlıkle arkadasım katılıyorum ama ne yapalım bu ülke bole ınsanın hevesını kursagında bırakıyor resmen.

bolu merkez kendi memlektime atandım 68le:D ilk tercihimdi çok mutluyum yaa bolu ve ilçelerine atanan arkadaşlar varsa yardımcı olurum

bende 58 puanla samsun çarşambaya atndım. 1ci tercihimdi çok mutluyum :)

çarşamba hangi okul ve nerelisin ben çarşambadayım

ağzından ne kötü şey cıkcak yaaaaa ben 80 ıle memleketıme 17 saatlık yere atandım.bu mu adalet.ağzından ne cıkarsa cıksın bizim agzımızdan bence daha kötü seyler cıkarda nese.yanlıs anlasılmasın hepınızın atanmasına ınanın cok sevındım.ama adalet bu değil lütfen arkadaslar elınızı vıcdanınıza koyun.ben butun gun ozel bı kolejde calısıp eve geldıgımde gece yarılarına kadar ders calıstım.olmaz bole sey yaaaa
Arkadaşım sen ne diyosun seninki de yanlış haklısın ama olmaz bu tavır yani.

ilk tercih Balıkesir İvindi çok mutluyum

bütün güzel ikonları hak ettik

:36_7_8::36_7_8::congratulationscut4:congratulationscut4:36_11_12::36_11_12::36_3_12::36_3_12::egg61nb::egg61nb::36_15_4::36_15_4::77wu[1]::77wu[1]::36897fd::36897fd:

62.123 bursa osmangazi mollafenari ilköğretim okulu.

önceki atananlara büyük haksızlık.
adaletsizlik

bnde isteseydim ilk atamada giderdim ama herkes gibi 21işaretlemedim ikinci atama nasıl olsa olur ve merkeze gelirim dedim ölede oldu bence hevesimizi kursagımızda bırakmak yerine tebrik edinn nasip işidir buda bi nevi

64,499 puanla ilk tercihim Adana/CEYHAN evime çok yakın okula atandım:))Atanan arkadaşlara hayırlı olsun

Arkadaşım sen ne diyosun seninki de yanlış haklısın ama olmaz bu tavır yani.
Ayrıca senin çektiğin sıkıntı kadar ben alasını çekiyorum.Haklısın adaletsizlik çok oldu.Ama kimsenin ne yaşadığını bilemezsin.Sen o puanla tabiki istediğin yerde olmalıydın.Çok haklısın.

[QUOT2E=gülsen2403;577151]Arkadaşım sen ne diyosun seninki de yanlış haklısın ama olmaz bu tavır yani.[/QUOTE]

senın ''agzımdan kotu bısey cıkcak'' tavrın cok dogru degıl mı arkadasım.
kı arkadasta cok goze batan bı tavır sergılememıs benım gordugum kadarıyla.hem olay sız degılsınız bız meb e öfkelıyız.nıye üstünüze alınıyorsunuz ki..........

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri