Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Bende 4.sinifta bÜte kaldiĞimdan onayimi bugÜn zorlukla yaptirmiŞtim.53.806 almiŞtim Çok umutlu deĞİldİm,İstanbuldaydi tercİhlerİmİn hepsİ ama olmamiŞ hİÇbİrİ kendİm İÇİn ÜzÜldÜm ama burdakİ arkadaŞlarin sevİncİnİ paylaŞiyorum.atanan bÜtÜn arkaaŞlara hayirli olmasini dİlİyorum.bende kasimi bekleyecem atrik napalim hayirlisi...

[QUOT2E=gülsen2403;577151]Arkadaşım sen ne diyosun seninki de yanlış haklısın ama olmaz bu tavır yani.

senın ''agzımdan kotu bısey cıkcak'' tavrın cok dogru degıl mı arkadasım.
kı arkadasta cok goze batan bı tavır sergılememıs benım gordugum kadarıyla.hem olay sız degılsınız bız meb e öfkelıyız.nıye üstünüze alınıyorsunuz ki..........[/QUOTE]
milli eğitime kızıyosun ama bana cevap yazıyosun tamam arkadaşım haklısın herkes haklı.

arkadaşlar 56,263 ile tokat erbaa oldu

arkadaşım ben boluluym istersen yardımcı olurum büyük ama çok gelişmemiş bi ilçe ama bolu güseldir hayırlı olsun
bende mengenliyim ama gerede yi bilmiyorum nasıl bi yer

bende 68 puanla tekirdağ muratlı yavuz sultan selim anaokuluna atandım.evime çok yakın.ilk tercihim.herkese hayırlı olsun

71 ile tokat merkez ve köyleri yazdım ayrıca 21 i işaretledim. kafayı yiyicemm.

55,625 le muğla fethiyeye atandım herkese hayırlı olsun

sana cevap yazıyorum cunku sen verılen tepkıye karsılık gösterdın.nese arkadasım herkese hayırlı olsun.senınde hayırlı olsun arkadasım.herkese hayırlı görevler.

65.222 ile mersin toroslar

boğaköy io tatlım görüşelim hangi ildesin

canım ben zaten samsunluyum:) vezirköprüyüde çok iyi biliyorum ama senin okulu pek bilmiyorum sorarım ama yardımcı olurum yani:)

49..puanla hatay merkez şenköy ilköğretime atandım

71 ile tokat merkez ve köyleri yazdım ayrıca 21 i işaretledim. kafayı yiyicemm.
arkadaşım nasıl olurda atanamadın yaa şaka gibi 49 alan bi insan atanmış kesinlikle hakkını ara

arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.bende 57,837 ile 21.tercihten sakarya adapazarı- abalı yenimahalle iöo gidiyorum

Boluya atanan arkadaaşlarla tanışmak isterim bende kendi memlektime atandım kimler var acaba

evet şaka herhalde nasıl oldu bilmiyorum sanırım tercih yapıpta atnamayan tek ben varım he de bu puanla

50,937 Karaman Sarıvelilere atandım atanan arkadaşları tebrik eder atanamayan arkadaşlarına en kısa zamanda atanmalarını dilerim

ben gerede siz(:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri