Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
54 muğla yatağan... :36897fd:

60 İle bİlecİk- bozÜyÜk 11. Tercİhİm.eskİŞehİrde oturuyorum. OĞlum ve eŞİmden ayrilmiycam Çok mutluuuyuuuum.herkese hayirli olsun....

burdur çavdır. anlamadım ben yaa.71....bilen var mı, nasıl bir yer?

62 ile afyon merkeze evime 200m uzaklıktaki 2. tercihime atandım. çok mutluyum canım kocamdan ayrılmayacağım

kardeşim 60,4 ile hatay ovaköy iöo

65 ile istanbul maltepeye atandım hem de evime yakın bir okula.Sonunda çalışmalarıma değdi

BEN DE 58.260 İLE MERKEZ KIZILCA KÖYÜ ne atandım. çok mutluyum!

Ne güzel ya hepinizi tebrik ederim.İnşallah hepiniz hep böyle çok mutlu olursunuz ben büt yüzünden atanamadım çok üzüldüm bu şans bi daha olmaz sanırım.

gülşen bende samsun vezirköprü kuşçular köyü oköyü biliyormusun nasıl bir yer

65 puanla 2. tercihim oldu.Nasipte ne varsa o oluyor.Hepimiz için hayırlısı...

bende şanlı urfaya atandım ama hiç bilmiyyorum nasıl bi yer olduğunu merkeze bağlı bir köymüş artık nedir ne değildir bilemiyceem.Ne zaman gitmemiz gerekiyo arkadaşlar

71.220 ile atanamadımmmmmmm. 21 i işaretlediğim halde

hocam sizin olayınızda bir iş var.71 kesinlikle bu atamada açıkta kalmaz.Birde 21 işaretlemişsiniz.Arkasını araştırın.Birkaç içinde tercihleriniz karşısında diğer kazanan kişilerin min alt puanları çıkacak.Karşılaştırma yaparsınız.Tercih listesi ve min alt puanları göstern liste ile ( yanlışlık varsa) atama dairesi Bşk.lığına zaman geçmeden dava açmalısınız.Yürütmeyi durdurma karar bile çıkarabilirsiniz.Yanlışlık varsa tüm atamalarda kayma olduğunu düşünmekteyim.BAŞARILAR

49 VAN Erciş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri