Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
dün sonuçları örendiğimde duygularım donmuştu sanki, hiç bir şey hisetmiyordum yattım deliksiz güzelce uyudum hiç bir şey olmamış gibi

ama şimdi içim kıpır kıpır çığlık atmak istiyorum yerimde duramıyorum çok mutluyum sürekli kahkaharla gülüyorum muhteşem bir his Allah bu duygulayları emek veren herkese nasip etsin

sizden kat kat çok ders çalışanlar ailelerini çocuklarını koyup gittiler.
siz utanmadan bağıra bağıra seviniyorsunuz.
içinizden sevinin bari

sadece türkçe ve coğrafya yapsan eğitimi sallasan 50 alırsın zaten.siz de emek verdik diyorsanız;önceki atamalar ne yapsın allah aşkına
yan forumu okuyun bir de arkadaşlar,onlar ne düşünüyor

mehmet tc bu şekilde konuşmaya hakkın yok insanlar sevinecekle tabiki senin eşin atansaydı böyle konuşacakmıydın acaba merak ediyorum

içinizden sevinin bari

evet çok haklısın arkadaşım insanlar 2 yıldan beri doğuda eş durumdan gelmek için 73 punalarla bekliyor ama batı okulları ve diğerleri 50 lerle kapandı şimid onlar ümitlerini hepten kaybetti günah ya

haksızlık her zaman haksızlıktır.benim eşim de atansa haksızlık,kardeşim de atansa haksızlıktır.
devletin bu kadar insanları mağdur etmeye oynamaya hakkı yok.bizm de arkadaşlarımız hep doğuda.hem de en azı 65 almış.yan forumda onlar ağlıyor ailemizden ayrıldık diye.
siz burda bayram yapıyorsunuz 50 ile ilk tercihime atandım diye.
garip birşeyler yok mu ortada.
siz yan forumda olsanız ne yazardınız şimdi??

ben ne zamandır yorumlarınızı takip ediyorum hep bu şekilde eleştirel ortalık kızıştırıcı yazılarınz var isterseniz kendi mesajalrınızı bi okuyunuz. aynı şekilde birsu da daha dün sabaha kadar hep iyi şeyler söylyodu o da bu şekilde konuşmaya başladı bunlar hoş şeyler değil benim kanımca

arkadaşlar:
bu olay aslında beni ilgilendirmiyor
ama eşimden çocugumdan ayrılmadım diye mesajlar gönderirken, sevinç çığlıkları atıyorum derken bu duyguları paylaşacağız en son yer yan tarafta hakları yenenlerin oldugu bu sitedir.
özelden birbirinizle konuşmanız daha uygundur.
çünkü onlar da bu puanla çocugumdan nasıl ayrıldım diye bunun üzüntüsü içindeler.
en ufak bir atamada bile okul öncesi öğretmenlerini dağıtacak parçalayacak olaylar olmamalı

ben 8 yıllık öğretmenim niye bu kadar çabuk öğretmen alındı diyosunuz 10000 okul 2 haftadır öğretmensiz sonucunda ortada bir mahkeme kararı var ve bu çocukların 1 hafta daha öğretmensiz kalması düşünülemez

55 sinop boyabat şükürler olsun :)):)

peki 8 yıllık öğretmenseniz,okulun son haftası kane günleri nasıl ders işlendiğiini görmüşsünüzdür.sanki bu günlerin toplamı 1 haftayı bulmuyor mu.
bu 1 hafta çok önemliyse 15 tatil 1 hafta 78 tatil olamaz mı
okullar 1 hafta geç kapanmaz mı
ya da 2-3 hafta 1er ek ders yapılmaz mı
ama üzümü yemekse çare çok amaç bağcıyı dözmekse sebep çok

eskiden 1 hafta erken açılması var mıydı sanki,,o zaman düşünülüyodu da şimdi niye düşünülmesin.14 eylül atamaları ertelenip hepsi şimdi yapılmalıydı..en doğrusu buydu

okullar bu sene zaten geç kapanıyo normal hafta süresi ucu başına yetiyo
dikkat edersen bayram sonrası preşembe günü okullar başladı

içinizden sevinin bari

hocam sizi anlıyorum benim arkadışımda yükseksekovaya gitti ama bende sene boyu yan gelip yatmadım hafta içi usta öğreticik yaptım hafta sonu dersaneye gittim puanımda 72.296 bir önceki atamada çok büyük risk alarak 21 işaretlemedim ve kasımı belemeye karar verdim şidiki atamada memeleketime atandım beklememin ödülünü aldım sevinmek hakkım

içinizden sevinin bari
bu ne bıcım bır yaklasım ya.burda herkes atanmıs ve sevıncını yasıyor.diğer arkadaslarda atndıklarında aynı sevıncı yasamıslardır.herkesın bırbırıne saygı gostermesı gerekır.daha onceden kotu yerlere atanmıs ,aılesınden ayrılmıs arkadaslara tabıkı uzuluyoruz.ama atandık dıye sevınmeyecezmı yanı.az mantıklı olun ya.herkes öğretmen olmak ıcın cabalıyordu burda ve oldular,bunun sevıncını yasamaları kadar da doğal bırsey yok.sadece bıraz daha saygı gosterelım bırbırımıze.

64.592 puanla izmir seferihisar ulamış ilköğretimmm okuluna atandım 3.tercıhımdı

burdaki sorunun ders süresi olmadıgını siz de biliyorsunuz aslında..
yönetmelikte okul pzrtsi salı çarşamba 180 iş gününe geliyorsa önceki cumadan bitrebilir der.
ben çok gördüm pazartesi veya perşembe senenin bittiğini.
son hafta ders yapan öğretmen de yüzde 1 dir zaten o havalarda
öğretmenliğn gönül işi oldugunu,mühim olanın 180 yada 175 iş günü değil eğitim anındayken verdiklerin oldugunu herkes bilir
devlet gene işgüzarlık yaptı
gene herkesi birbirine düşürdü
gene eline yüzüne bulaştırdı
sayın aöf li sınav okuyucu arkadaşlar:siteyi yenilemekle ugraşacağınıza kafanızı yenileseydiniz keşke bu kadar ah alacagınıza acelesi neydi o işin..
20 günde 1,5 milyonluk öss okunuyor
sizin makineleriniz 2 saatte 15 bin kişiyi sıraya koyuyor da 20 günde 20 bin kağıt mı okuyamıyor
türkiye de memur ile yatmak böyle böyle özdeşleşiyor

içinizden sevinin bari

Sende sessiz konuş o zaman yapılan bu atama bizim istegimizle olmadı mebin kararı tamam bizde üzüldük diğer arkadaşlara ama onlarda bile bile yazdılar doguyu,bırakında herkes sevinçini yaşasın sizde haddinizi bilin susun...

tabii doğuyu bile bile yazdılar.batıda açık vardı da keyiflerinden yüksekovaya gitmek istediler

gün gelecek onlar doğudan kadroya geçecek siz sözleşmede uzun süre kalacaksınız.
haksızlıklara verdiğiniz tepkileri gelip burda okuyacam
öbür safa geçince,haksız durumdayken bakalım gerçek fikirlerinize
şimdi örtüyle gizlenmiş olan gerçek düşüncelerinize

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri