Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
64 puanla k.maraş merkez şükürler olsun yıllar sonra

hayırlı olsun arkadaşım bende mebrure ilhan bağışgil anaokuluna atandım buralıyım herhangi bi sıkıtnı yaşarsanız burda yardımcı olurum

merveredan szdemi bolulusunuz ne güsel:D

biz ne zaman atanıcaz yaaaaa:(( ne zaman tam anlamıyla öğretmen olcaz:((

bende 57 puanla sözde şanlıurfa merkez ama araştırmalarım sonucu bir dağ köyü olduğunu öğrendim :((((( harran soğmatar ile ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi :(((

61.336 puanla denizli-merkez\yeşilyayla ilköğretim okuluna atandım.(ikinci tercihimdi) herkes için hayırlı olsun arkadaşlar.

çumra dinek abidin saniye erçal iöo oldu hocam siz hangisine atanmıştınız?

ben çumra Abdullah tenekeci iöo na atandım, kadrolu. Dinek çumranın köyü sanırım, farklı otobüs ile gidiliyo konyadan, ben hergün gidiş-geliş yapıyorum konyadan, siz de benim gibi mi yapacaksınız?

ceyalnpınarın ceylan köyüne atandım hayırlısı olur inşallah.buraları bilen varsa yazsın.

arkadaşım bende urfa harranın bir köyüne atandım ama durum pek iç açıcı değil :(

şanlıurfa harran yağmurlu köyüne atamam çıktı fakat sevincim kursağımda kaldı netten araştırmalarım sonucu pek iç açıcı bir yer olmadığını gördüm harrana atanan arkadaşlar neresi olduğunu yazarlarsa sevinirim

gitmiceksen söle bana ben giderim oraya:)

arkadasım benimde sanlıurfa ceylanpınar ceyaln köyü

yok ben gidicem kimse kötü demedi..ceylanpınar gayet güzel duyumlar öyle yani benim köyü ama ceyanpınara 9kilometre uzaklıktaymış gdiş geliş yapılabilir hayırlısı artık ama gidicem inşallah.

cylanpınar urfaya 135 kilometre mardine 60 kilometre imiş yani mardin sayılır:)

harranda mardine çok yakınmış tüm resmi kurumlar kapalı olduğundan bende emniyeti arayıp bilgi aldım ceylanpınara da yakınmış

ozaman bizde yakınız arkadaşım ben bursadan gidicem siz nerelisiniz

hayırlı olsun arkadaşlar çok güzel okullara düşmüşsünüz puanlarınızda çok ii

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri