Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
slm arkadaşlar niğdeye atanan varmı varsa yardımcı olabilirim

Hatayda görev yapacak olan arkadaşlar hangi okullarda görev yapacaklarını ve barınma için neler düşündüklerinizi buraya yazınız

Hocam çok güzel bir ile gidiyorsunuz.Havasıyla ,deniziyle ,insanlarıyla mükemmel bir şehir.Hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkür ederim artık gidince göreceğiz ümit ediyoruz ki öyledir herkes güzel diyor bakalım ...

hayırlı olsun hocam... darısı başımıza inşallah.... gözümüz ve kulağımız kasım ve şubat atamalarında........

sağolun teşekkürler darısı size inş.

caNIM BEN TRABZON YOMRAAYA ATANDIMM

61.862 puanla Malatya merkeze atandım.Umarım bütün arkadaşlar diledikleri yerlere atanmıştır.

Ben tercihler arasında Adıyaman Toki vardı.Bende Kahta'yı tercih etmiştim ama Allahtan olmadı :)

hocam sizi ekledim msn,ben yarın çıkıyorum..

Trabzona atanan arkadaŞlarr kİmlerrr:36_7_8:

joiee hocam yukarıdaki mesajım sizeydi alıntı yapmayı unutmuşum.:)

35 akın 44 malatyada hangi okula atandın bende malatya merkeze atandım

Türkiye'nin belkide en güzel memlekti sinop doğal güzelliğine dinginliğine herşeyine hayran kalıcaksınız eminim üniversiteyi orda okudum ama bi yanım hala sinop ....Çok şanslısınız hayırlı olsun

hoşgeldiniz hocam ben sinopluyum ama benmde yozgata tayinim çktı gidiorum :) ylzkhvclr hocam sizinle gitmeden bi görüşşeydk kendi koşuşturmamdan ilgilenemedim kusura bakmayın :( bu arada beğendinimz mi ufacık tefecik memleketimizi :))

sinop cok guzeldır...walla orya atananlar sanslı...

sinop cok guzeldır...walla orya atananlar sanslı...

biliyorum sinopu bende çok seviyorum ama durağana atandım ora hakkında hiç bir fikrim yok:)inş
herkez için hayırlısı olur...

selamlar
Afyonkarahisar-Bolvadin 24 Eylül Anaokulu' na atanan öğretmen arkadaş buralarda mı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri