İşte benimmm sınıfımmmmm :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Kod:
[b]İlginiz ve emekleriniz için teşekkür ederim.Biz uzun bir zaman önce resimlerin bu şekil yükleme yapılmamasını rica etmiştik.Takdir edersiniz ki siteye yüklenen her resim web alanımızı doldurmaktadır.O yüzden Site üzerinden eklediğiniz resimler siliniyor.Lütfen resim nasıl eklenir yazısını okuyunuz.Teşekkür ederim...[/b]

teşekkür ederim imkanlar daha iyi olsa çok daha güzel olacak

tuba sınıfın çok güzel ve çocuklar çok tatlı..

çook teşekkür ederimm çook tatlılar cidden çook seviyorumm hepsinii....

ben çocuk gelişimciyim,haftada iki gün stajdaki öğrencilerin koordinatörlüğü için anaokullarına gidiyorum,hepsini mıncıklıyorum seviyorum ,çok şekerler..öğretmenleride genelde çok sevecen ,yaratıcı ve sağolsunlar öğrencilerime çok ii rehbrlik ediyorlar.. ülkemizin bu öğretmenlerimize çok ihtiyacı var..

ya ben 1. sınıfım ama ben de öğrencilerimin olmasını istiyorum resimleri gördükten sonra gelecek seneyi sabırsızlıkla bekliyorum. çok tatlılar ya iyiki bu bölümü seçtim

ne güzel umarım hayatın boyunca bu şekilde düşünmemeni sağlayacak insanlarla karşılaşmasınn...

teşekkür ederim tuğba :D :)

arkadaşlar yeni sergi yaptım en kısa zamanda sergimin fotograflarını yollayacağım.

hemen cevaplayım "saçımı kestirmem"diye bir hikaye var çok seviyorlar onu okuyordum.......

arkadaşlar resimler çok cici yaaaaaaaa............Bence çocuklarla olan her şey güzel değil mi arkadaşlar..

çok güzeller

tubiş sonunda gördüm seni merak ediyodum ya :))

ya sizler böyle resimler gönderince 2 sınıfın 2. yarısını sabırsızlıkla bekliyorum biran önce öğretmen olmak istiyorum:) darısı başıma

arkadaşlar bugün kayra'nın doğum günü vardı bende sizinle paylaşmak istedim(hani yılsonu gösterisinde kazaya uğrayan şortun üstüne mayo giyen öğrencim)

İYİKİ DOĞDUN KAYRA............

gerçekten pasta alev almadı:):):)bana güvenin :)

bakın nasılda pasta keserim:)

arkadaşlar ben resimleri açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden tşkrler...

arkadaşlar bende göremiyom çoğu resmi. bende eklemek isterdim ama gerekli metaryalim yok.:( alınca hemen ekliycem.

malesef resimleri bende göremiyorum :((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri