İzmirdeki okulöncesi öğretmenleri

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mehtap guvercin
özel gökçe çocukevinde müdürlük yapıyorum ve izmirden kimseyi göremedim nerelerdesiniz

merhaba mehtap hanımm bende izmirliyim
ama şuanda iş arıyorum
yalnız degılsınız,bende burdayım

hocam aramıza hoş geldiniz

Aramıza hoş geldin.Bende İzmir'de hem okuyorum hemde okul öncesi öğretmenliği yapıyorum:):)

mrb bende izmir/bergama'da özel bır anaokuldayım

Bende İzmir'de açık öğretim 4. sınıf öğrencisiyim!...

bende izmirde özel bir kolejde çalışıyorum.hem çalışıp hem okumak zorluyor bu yüzden ara vermiştim ama dayanamadım((çocukların kokusunu özlemek nedir bilenlerdenim))))

bende izmirdeyim. iş arıyorum:)

izmir kınıktayız. meb ilköğretim anasınıfında görev yapıyoruz.

merhaba

bende izmirde bir ilköğretim okulunun anasınıfında görev yapıyorum..

merhaba Mehtap hocam bende İzmirliyim. şu an kocaeli gebzede şükran kayabay anaokulundayım izmire ve tüm izmirli meslektaşlarıma sevgiler:

slmlar bende izmir den hocam ama daha göreve başlamadm bekliorum bucada bir anaokulu olucak..:))

slmlar bende izmir den hocam ama daha göreve başlamadm bekliorum bucada bir anaokulu olucak..:))

ben buca da bir okulda staj yapmıştım lisedeyken :D çok özledim hem izmir i hemde anaokullarını

merhaba aramıza hoş geldiniz bende izmirliğim..

selam bende oğlananası ilköğretim okulunda görevliyim.isim ilk etapta tuhaf gelebilir:)))

Selam Bende Bergamalıyım ama ordu'nun Akkuş ilçesinde görev yapıyorum...Bergama'ya ,İzmir'e,Ege'ye selamlarrrrr......

bende izmir torbalıda özel olgun kolejinde çalışmaktydm yazın ayrıldm balıkesire taşındım şimdi atama bekliyorum...

herkese selam ben de izmir liyim ama bartın da görev yapıyorum. en kısa zamanda izmir e gelmek istiyorum. bu arada oğlananasını biliyorum çok güzel bi yer oralarda banada yer açın eninde sonunda gelicem. SEVGİLER

bende izmir- gaziemirdeyim izmir ticaret odası ilköğretim okulu yolu düşen arkadaşlarımı beklerim

mrb ben de izmir güzelbahçe ali bayırlar ilköğretimdeyim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri