Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sizce bu ne kadar doğrudur......

arkadaşlar memuruz netteki yorumlara bakıyorumda okulöncesi alınmaması konusunda baskı yapılıyor .Bizlerde bişeyler yapalımm .Birlik olalım......

Abbas GÜÇLÜ
11
5
2009

Kasım’da Öğretmen Alınacak !

On binlerce öğretmenin merakla beklediği soruya bakanlıktan olumlu yanıt geldi. Evet, kasım’da öğretmen alınacak. Peki ne kadar? 10 bin civarında. Bu konuda Maliye Bakanlığı ile temaslar sürüyormuş. Sayı ve branşlar hakkında yakında açıklama yapılacakmış. Peki bu bilgi ne kadar doğru? Kesine yakın. Bakan Çubukçu, bu konuda daha önce açıklama yaptı.

On binlerce öğretmenin merakla beklediği soruya bakanlıktan olumlu yanıt geldi. Evet, kasım’da öğretmen alınacak. Peki ne kadar? 10 bin civarında. Bu konuda Maliye Bakanlığı ile temaslar sürüyormuş. Sayı ve branşlar hakkında yakında açıklama yapılacakmış.
Peki bu bilgi ne kadar doğru? Kesine yakın. Bakan Çubukçu, bu konuda daha önce açıklama yaptı. Gereği yerine getirilecek denildi. Umarız, daha fazla gecikme olmaz ve bir an önce, adil dağılımlı bir şekilde öğretmen atanır.
Öğreten atamaları yapıldıktan sonra, en kısa zamanda göreve başlamaları da ayrıca öngörülüyormuş…

10bin civarı diyor ama net 10 bin demiyor nşallah daha fazla olur bu rakam 13-15-17 bin fln

10 bin olursa bize ne kadar verirler arkadaşlar bi tahmini olan varmı?inşallah herkes gider ya?

En fazla 2000 olur

En fazla 2000 olur[/hcm ağzınızdan bal damlıyor inşallah ya inşallah burdaki herkes gider inşlh,ve bikaç hafta sonraları tekrar bu foruma girer görev yerlerimizi planlarımızı etkinliklerimizi yazar paylaşırız inşallah:36_11_12:

Umarım daha cok olur ama bence 1000 i geçmez hele de bu tepkilerden sonra

bakın bakan başta 8 bin alıcam diyordu ve her gazetede haberde ilk atgamada 8bin alıcam dedi ve diğer atama bekliyenler tepki gösterdi alım biraz daha az oldu.eylül ataması için bakanın dediği tutmadı.onun için bu 3 bin almaz taş çatlasın 2 bin alır çünkü diğer branşarı gözardı edemez

sosyalci hüseyin hocam bu haberle sizce umutlanmamız gerekiyormu?Sizce doğru bir haber mi?

sosyalci hüseyin hocam bu haberle sizce umutlanmamız gerekiyormu?Sizce doğru bir haber mi?
ya hiç gülesim yoktu ha umutlanmamız gerekiyo mu gerekmiyomu iyice şaşırdık resmi bi açıklama gelse bile heralde umutlanamıcaz bu kaygılarla

arkadaşlar toplanıp meclise gitmeyi bile düşünüyorlar kasımda bizden alınmasın diye lütfen bizde birlik olalım yoksa bi halt olacağı yok gereken yerlere aryalım baskı kuralım bizden alınmazsa oluşacak tepkileri bildirelim

nereye yürürlerse yürüsünler... onların yürümesiyle birşeyler değişekse hiç zorunlu eğitimede geçmesinler.. çokta böyle şeyleri umursamayın bence

bizden alınmaması gibi birşey olamaz bence sınıfçıları bile atamak isterken ..oldu o zman bizi almasında seminere giden sınııfçıları atasın bari bizim yerimize

arkadaşım sınıfçılara 60 saatlik kurslar başladı bi düşünün demekki bizim sayımız yetmiyecek hepimiz atanacağız ki onlara ücretli görev vereceklermiş ben böyle düşünüyorum inşallah böyle olur.bugün hepimiz adına çok umutlandım hayırlısı inşallah

evet aynen öyle olacakmış bu atamalardan sonra açık kalan yerleri dolduracaklarmış. öğrenci var ama öğretmen yok sizleride atadık elimizde öğrtmen kalmadı napalım mecbur önları görevlendirmek zorundayız dedi bakanlıktakiler

arkadaşlar benim puanım 42.712 ya 2000 olusa gidemem dimi bişey söyleyin kafayı yiycemm

2000 atama olursa bizden acaba puanlar kaça kadar düşer. Benim 55.238 puanım

1 ) 10000 atama olursa 1500-2000 civarı

2 ) 1300-15000 atama olursa 2500-3000 olacağını düşünüyorum...

geçen eylül atamasında 11000 sözleşmeli almış ve 3950 tanesini sadece okul öncesine vermişti...isterse yine yapar ama bu defa vermeyecek

BU duruma göre de baraj şu şekilde olur : ( buradan kendi durumunuzu görün)

1000 kontenjan olursa : 45,00 - 45,500

2000 kontenjan olursa : 42,00 - 42,500

3000 kontenjan olursa : 40,00 - 40,500

olacaktır diye düşünüyorum..

siz bunu kendi aleyhinize 0,250 puan ileri çekerseniz tamamen kesinleşir..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri