Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Yani bakan 10 bin kadrulu 7 bin sözleşmeli dese ..bu seferde hani sözleşmeli alım yok denilicek..o yüzden tahmınım sadece 10 bin kadoruluyu açıkladılar ..:(((( geri kalan 7 binide atama yapılacagı gün acıklıcak benım tahmınım ...acele verılmıs karar gıbı gözukucek :(((((((((((((

yaa daha resmi açıklama yapılmadı ki...ne biliyoruz doğru haber olup olmadığını...bi kere bu haberi biz personel.meb.gov.tr. den değilde memurlar netten duyduk..yani kadrolu alım yapacaklardı madem niye günlerdir bi türlü maliye bakanıyla anlaşamadılar.zaten sözleşmelilere maaş veriyorlardı şimdi aynı maaşı kadroluya verecekler maliye ne alaka....ne bilim daha resmi açıklama yapılana kadar umudumuzu yitirmeyelim

yaktın bizi nimet çubukçu!! :(((

arkadaşlar ,
bakanlığı kasım atamasına iten en büyük etken üzerlerinde kurulan telefon baskısı oldu , bu durum medyaya ve sendikalara da yansıdı sonrasında bakan açıklama yapmak durumunda kaldı ve atama haberi çıktı. ANCAK Bu yaptıkları yeni personel atama değil resmen mevcut personelin konumunu değiştirmektir , bunun şuanda bekleyen binlerce öğretmen adayının kamu personeli olmasıyla bir ilgisi yok! Açık kapamayla da bir ilgisi yok! belki de son şansımız sözleşmeli için yine durmadan telefonla baskı kurmak ve hatta durumu medyaya yansıtmak olabilir, heryerde 10.000 kadrolu atama yapılacak haberi var , fakat durum çok ortada bu yeni bir atama değil yani gerçek bu değil... Bu şartlar altında henüz tam anlamıyla resmi bir açıklama yapılmadan önce son şansımız biryerlere birilerine ulaşmak bu işle uğraşmak yada bir kpss kursu aramaya başlamak...

arkadasım dedıgın dogru olsa neden artık sozlesmelı almıcaz desınkı..yınede tahmının guzeldı
Nimet bunu söylerken bence düşünmeden söyledi. Acemiliğine denk geldi..Makam sarhoşluğu belki de.. Diğer bakanlıklar da zor durumda kaldı. Olay iyice püsürleşti...

Talihim yok, bahtım kara..
Böyle hayat batsın yere..
Sinesine vura vura,
Ölen var mı benim gibi!! Oyyyy!!

Ah ulan Nimet, yaktın bizi!

arkadaşlar az önce ist. mebi aradım adamlar daha hiçbirşey belli değil diyor bence birşeyler netleşmeden tel.la baskı kurup sözleşmeli olmasını isteyelim

Hepinize geçmiş olsun

arkadaşlar bana meb'in numarasını veririmisiniz:hhf:

arkadaşlar az önce ist. mebi aradım adamlar daha hiçbirşey belli değil diyor bence birşeyler netleşmeden tel.la baskı kurup sözleşmeli olmasını isteyelim

bunun atama değil durum değiştirme olduğunun bu şartlarda açık falan kapanmayacağının medyada yer bulması önemli. onun dışında çok şansımız yok.

Mili Eğitim Bakanı Fax Numarası

0312 417 70 27

Milli Eğitim Bakanı Özel Kalem Müdürü PINAR CENGİZ

Tel: 0312 424 08 94

Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın Özel Kalem

Tel: 0312 425 55 89

Fax: 0312 425 28 59

Genel Müdür Yardımcısı Bekir Erdoğan

Tel: 0312 417 20 62

Fax: 0312 418 23 43

Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Orman

Tel: 0312 425 20 97

Fax: 0312 418 03 81

Genel Müdür Yardımcısı Turgut Usta

Fax: 0312 418 14 49

mesai bitti sanırım... 16:30 değil m i arkadaşalar mesai saati...

ya arkadaşım bu numaraya cevap veren yok bakalıktan bir numara verde durmadan arim

arkadaşalr ben ankarayı aradım tel nosu:0 312 425 43 36

daha netleşen hiç bir şey yok dedi... bakanımız bu konuşmayı mecliste yaptı... haftaya basın top. yaparak sözleşmeli m i kadrolumu ya da kaç kişi olduğunu açıklayaccak dedi... resmi hiç bir şey yok dedi:) bu haber benim umutlarımı tekrar yeşertti.... sizlerde arayın bu numarayı...

ya adamlar artık cevap bile vermiyor umarım bizim duruma onlarda düşer

bütün umutlarım tükendi yaaa şubattada geri kalanı alır kadroyaa

arkadaşalr daha resmi kesinleşen bir şey yok... lütfen umudumuzu yitirmeyelim benim aradığım no yu sizlerde arayın bakkalım ne diyecekler.?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri