Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Hocam bizde onu konuşuyoruz zaten... Gerekirse 30 puana bile düşer... KPSSye girmeyenleri atayacak halleri yok.

nete yeni girebildim bugün yazılan yorumlara bakmadan son sayfaya geçtim ve ne konuştuğunuzdan haberim yok.burası paylaşım sitesi belki görülmemiştir diye link attım mületcim değilim ya... sizin bilginiz varsa cevap yazmak yerine okuyup geçebilirdiniz. siz anlaşılan yüksek aldınız ki tepkili bir not yazmışsınız? ne hissederlerse ne düşünürlerse düşünülsün meb almak isterse alır tepkili olanlarında çığlıkları yanlarına kar kalır.bu böyle.

kadrolu alımda 53 puan alan nasıl terciih yapıo ?

anlamadım ben

baraj olacak yine puan düşmezki artık çok da almazlar zaten onuda talihsizlikler yaşayıp veya tek derstten aklıota başvuramayanlar bzlerden yüksek puanlılar fln doldurur..

keşke barajı düşürseler ama hiç sanmıyorum kadrolu alımda artık düşüreceklerini :(

benmkide 51:(

Hocam şu ana şaşırıp kalınacak bir şey yok ki... Haberde sözleşmelilerden alacağız denmiyor, dışardan da alacağız denmiyor... Bence atamalar dengeli gidiriyor. Bizim tahminimiz gibi olmayacaksa açıklamalar farklı olurdu. Böyle olmazdı...
Sözleşmeli öğretmen uygulamasına karşı olduğunu belirten Çubukçu, bu öğretmenlerin kadroya geçirilmesi konusundaki yasa tasarısı hazırlığını, Maliye Bakanlığı ve Personel Genel Müdürlüğüne gönderdiğini söyledi.
"bu öğretmenlerin kadroya geçirilmesi" diyor hocam.. Dikkat edin!!

yınemı bısey kesın degıl yaa...

yaşa arkadaşım büyüksün!çalışmayalım ücretli,arkadaşalr........
e artık ücretli de çalışmayın. ben ücretli bile çalışamadım! benim sizden aşağı kalır neyim vardıki ücretli çalışmak imkanı bile yaratılmadı.yazık değilmi bana. birde diyorsunuz ücretli kölelik bitsin. siz değilmi idiniz ücretli çalışmak için kuyruklara giren. şimdide köle olduk diyorsunuz.

sanırım artık alımlar kadrolu olaacaksa yine puanlar 65 70 arasında seyredeeck önümüzdeki yılda en iyi ihtimalle 8000 o.ö.ö alsalar 63-65 aarası atama yapılır tabi tahmin ama umarım en azından keşke sözleşmeli alımı olsada az kalan o.ö.ö. atansa yoksa sınıfçılarında bu kulvarda olduğunu düşünürseniz ..........................

65-70 arasında kaç kişi olduğunu tahminen bulabilir miyiz?

hocam en son 72 de durduya sözleşmeli 72 le 65 arasında 4 bine yakın kişi var

Bekeyelim bakalım biraz daha neler olacak allah'ım insanlara birbirini anlama kabiliyeti ver tabii çubukçu hanıma da sözlşemeli öğretmene üzülüyor canım benim acaba ücretli öğretmen ne yapsın vallahi bir görebilsem neler söylerim yüzüne o zaman kime üzülmesi gerekiyormuş anlar belkii bence arayalım rahatsız edelim arkadaşlar pes etmeyin nabız yokluyorlar onlar susarsak ohhhh sustu bizimkiler deyip el ense yapacaklar o koltuklarında onları rahat oturtmayalım işlerinin haklarını versinler inş.

arkadaslar günaydın memurlar net acıklamayı düzltti gibi bişey yazıyor diger forumda bu ne demek oluyor?? nolur biri söylesin????????*

şimdi arkadaşlar kadrolu alım olacak ama yeni alınacak sözleşmeliler geçirilmeyecek kadroya. peki şu dudrum da yeni kadrolu alım da puanlar ne durumda olur? düşer mi düşmez mi?

günaydın arkadaşlar.ne diyorsunuz yeni kadrolumu bizden önce atanan sözleşmeliler kıyameti koparır.

ya zaten ne olcağını çok merak ediyoruz.kesin bildiğiniz birşey varsa söyleyin.bu belirsizlik bitsin artık.

Meb bakanı hepsini dışarıdan almayı tasarlıyor....tek sorun mevcut sözleşmelilerin başvurmasını engelleyecek yasa maddesi.
arkadaşlar bu bir forumdan alıntı sizce doğru olabilirmi?

pokahontas tanıdınmı beni

üzerinize almayın arkadaşlar ben hepinizi seviyorum hassas bir dönemdeyiz duygularımızla oynanmasına izin vermeyelim demek istedim az buçuk tanıdınız burada beni kimseyi kırmayı sevmem hayat görüşüm bu ama hakedene de susmam amacım size akıl vermek değil kendime de telkin veriyorum düşme o kişinintuzağına diye alınmayn hemen:36_3_12:

arkadaşlar bu insanlar dagdan inenlere sigortalı iş veriyolar onlara delince bütce sorunu olmuyo bize gelince bütce oluyo ne mantık anlamadım egitim gibi önemli bi duruma bütce ayrılamıyosa harbiden biz hala gelişmekte olan ülke filan degiliz yerimizde sayyoruz . bizki bu ülkenin çocuklarıyız ve çok kısıtlı imkanlarla çocuklara egitim vermeye çalışıyoruz çok fazla bişey istemedik sadece hakettimizi almak istiyoruz atanmak için bizimdemi dağa çıkmamız gerekiyo çok merak ediyorum:hhf:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri