Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
58.375 ile istanbul anadolu yakası 21 e kalmadan olur mu acaba

yani hocam sizinki de soru mu şimdi?

ben 45lilere bile olur dediğimi düşünürseniz..size ne deme gerekili...
BULDUM:

evinizin karşısındaki okulu yazın

hocam çok teşekkürler de kaç tana alcak sizce bu kasımda

sosyalci hocam ne olur banada cevap verin kasım atamasında okulöncesinden çok az alım olacak deniyo puanım51 21i işaretliycem sizce gidermiyim lütfen banada cevap yazın

sosyalci hüseyin hocam ordamısınız

sosyalci hocam ne olur banada cevap verin kasım atamasında okulöncesinden çok az alım olacak deniyo puanım51 21i işaretliycem sizce gidermiyim lütfen banada cevap yazın

valla hocam .. yaza yaza klavyedeki tuşlarım eskidi ( 46,798 İN ÜZERİNDE OLAN HERKES İLK TERCİHİNE YERLEŞEEEECEEEEEEEEKKKKKKKK )

dolayısıyla bu ne sıkıntı..ilk sıralardasınız...isterse 500 atama olsun..szin için yine sıkıntı olmaz

eylem bu arada
imza hüseyin

çok az olacak diyenlere de dilimi çıkardım..hatta nanik yapayım... boş yere uğraşıyolar..
yine en fazla alımda ilk yada ikinci sıra okul öncesi olacak.

imza hüseyin

valla hocam .. yaza yaza klavyedeki tuşlarım eskidi ( 46,798 İN ÜZERİNDE OLAN HERKES İLK TERCİHİNE YERLEŞEEEECEEEEEEEEKKKKKKKK )

dolayısıyla bu ne sıkıntı..ilk sıralardasınız...isterse 500 atama olsun..szin için yine sıkıntı olmaz

hocam çok teşekkür ederim o kadar stres içerisindeyimki herşeyin en kötüsünü düşünüyorum ya hiç almazlarsa diye. iyiki varsınız valla. allah herkesin gönlüne göre versin tabii sizinde

kasım atamalrı ile ilgili öğrendiklerimi bu bölüme yazarak paylaşacam.. çünkü forumda aradığımı bulamıyorum..ben buradan yoruma devam edeceğim

bencede hocam kafam karıştı eski açtıgın sayfaları bulamıyorum

Hocam düşüncelerinizi tekrar belirtir misiniz?

domuz gribi atamaları olumlu yada olumsuz etkilermi sizce?

ooo sosyalci hocamın yeri çok iyi olmuş yorumlarınızı farklı yerlerde arıyorduk

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri