Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
en az 3000 kişi olur sanırım bu benim düşüncem ama bi arkadaşım ısrarla 5000 atama olacak sen nasıl bilmiyorsun diyor herkez farklı bir duyum alıyor
kim diyor ısrarla 5000 diye yani bu sitedenmi

bende ataması yapılan arkadaştan duydun 3000 olacağını

merhaba arkadaşlar hakikaten ya artık kalbim bu işkenceye dayanamıyor bi iyi bi kötü haber haklısınız hüseyin hocam mış miş bu ne ya cmt m.e nasıl açık oluyosa iyi sallamışlar gerçekten umarım dedikleriniz çıkarda herkes rahat bi nefes alır ssaassrrre

Nİmetİn aĞzindan duyan bİrİ varsa bİr de o sÖylesİn

atama bekliyor derken nasıl yani orda diyor ya puan havuzunda atama bekliyor nasıl yaniD:

Hüseyin Hocam, böyle birşeyin olması ihtimali sizce yüzde kaç? yani bizden alım yapılmaması ihtimali atama yapıldı ama 17000 yerine 10000 aldılar ona bakarsanız arasının az olması neyi değiştirir ya sonuçta açıkkkkkkkk çooooook varrrrrrrr:(

Hüseyin Hocam, böyle birşeyin olması ihtimali sizce yüzde kaç? yani bizden alım yapılmaması ihtimali atama yapıldı ama 17000 yerine 10000 aldılar ona bakarsanız arasının az olması neyi değiştirir ya sonuçta açıkkkkkkkk çooooook varrrrrrrr:(

hocam arkadaş ezbere ve safsata yorum yapmış..
gerçeklik payı yok...arayala dereyle de alakası yok...ihtiyaç dahilinde atama yapılacak..isterse 1 gün arayla olsun..
bekleyin ve görün...çoğu arkadaşları kontenjan açıklandığında görecez bakalım..
varmıymış yokmuymuş?
2000-3000 den aşağımıymış yukarı mıymış

yine mış mişler havada uçuşmaya başladı..

hüseyin hocam ben sizin yorumlarınıza güveniyor ve size katılıyorum 2000 aşağı atama olmayacak 7000 ihtiyaç var ama toplam 7000 mezun yokki en fazla 5000

evet şöle bişey var belki morelimzii bozmaya çalışıyorlar arkadaşlar kanmayalım:)

Hocam çok sağolun gerçekten atanırsam ilk buraya gelip sizlere vereceğim bu mutlu haberi o zaman o arkadaşlara da 2 laf ederiz artık:) kendi adıma konuşayım böyle yoruyorum dünden beri kaç soru sordum hepsine de cevap verdiniz gerçekten süpersiniz hakkınızı helal edin. son bir şey daha sorup susucam sözzz:)
46.265 puanla ben ne yapmalıyım peki?
en yakın arkadaşım kars'ın köyünde öğretmenlik yapıyor ama merkezde öğretmenler evinde kalıyor kısacası gayet rahat ben bu puanla istanbul'a yakın yerleri seçebilir miyim yoksa kars'ı yazayım mı ne önerirsiniz ? Kimi son tercihlerini asıl gitmek istediğin yerleri yaz diyor son seçtiklerimiz oluyormuş bu doğru mu?

Nimet Çubukçu seneye tüm Türkiyede mecburi olacak diyor okulöncesi eğitimin her yıl 5000 mezun veriyor seneye atayacak 7000 fazla öğretmen bile bulamayacaklar

dünden bugüne yalnızca 24 saat geçti..

değişen hiç ama hiç bi şey yok... değişen sadece beklenti ve tahminler..

gerçek olan ve bilinmeyen ise : atamanın sayısı ve kontenjanlar...
bu hafta bir çok şey netleşir..sabır

hüseyin hocam ben 45.630 puanla 21 işaretlememe gerek varmı yardımcı olursanız sevinirim

evet bencee sabır aarkadaşlar hepimiz gidiciyiz:D

Hocam çok sağolun gerçekten atanırsam ilk buraya gelip sizlere vereceğim bu mutlu haberi o zaman o arkadaşlara da 2 laf ederiz artık:) kendi adıma konuşayım böyle yoruyorum dünden beri kaç soru sordum hepsine de cevap verdiniz gerçekten süpersiniz hakkınızı helal edin. son bir şey daha sorup susucam sözzz:)
46.265 puanla ben ne yapmalıyım peki?
en yakın arkadaşım kars'ın köyünde öğretmenlik yapıyor ama merkezde öğretmenler evinde kalıyor kısacası gayet rahat ben bu puanla istanbul'a yakın yerleri seçebilir miyim yoksa kars'ı yazayım mı ne önerirsiniz ? Kimi son tercihlerini asıl gitmek istediğin yerleri yaz diyor son seçtiklerimiz oluyormuş bu doğru mu?

huzur
kesinlikle ama kesinlikle atanacağın için merkezleri veya istediğin yerleri yaz... her halukarda tercihlerin gelecek...

ya gelmezse mi ( mümkün değil ) o zaman 21 den yine iyi bir yer gelir.. o puan seni yine batıdan yada merezi bir yere atayacaktır

hüseyin hocam bende aksaray yazacam aksarayda oturuyorum inşaalh olur:D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri