Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
kasım atamaların da ne kadar okuloncesi alınacakmıs bi fikri olan var mı
puanlar ne kadara kadar duserki gene

mersin.
önlisansların hepsi merkeze ve pilot denecek kadar gözde okullara ücretli atanmışlar.ben anlamıyorum bukadar atama oldu merkezde hala okullar boş.buda açığın nekadar çok olduğunun göstergesi değilmi.

benım de bır sıtee okuduguma gore ekım sonu kasım basında belli olacakmıs insallah bizde gideriz

arkadaşlar bence alım 13 bin olacak en az3000 okul öncesi olur

peki hocam hangi okulu isteyeceksiniz?puanınız kaç :congratulationscut4
valla bellİ bİr okul yok puanim 41.130 bİlemem ne olur ÖĞretmen kontenjanlari bellİ olup aÇik olan okul İsİmlerİn gÖrmeden bİŞey dİyemem ama Öncekİ baŞvurumda arkadaŞi arayip bİlgİ almiŞtim okullarla İlgİlİ tercİh kaĞidim duruyor ordanbabakrim aÇikoaln varsa yazarim gİbİ.net bİŞey sÖyleyemİyorum malesef.

benimde 45,487 puanım inşallah atanırım heryeri yazacağım

sizce atanırmıyım

mrb..benım puanımda 57,733 mersın ve ılcelerını tercıh edecegım ınsallah atanırım ayrıca 21.tercıhıde ısaretlıcem...herkesın gonlune gore versın ınsallah...

arkadaşlar yarın açıklama gelir mi acaba tahmininiz ne kadar alınır

arkadaşlar iyi akşamlar kasım atamaları ile ilgili duyum alan varmı

arkadaşlar iyi akşamlar kasım atamaları ile ilgili yeni bir duyum alan varmı

:ggggdw::ggggdw::ggggdw:

hala bı duyum yok inş yarın okuldan geldiğimde bi seyler bellı olur of cok sıkıcı beklmek

artık beklemekten sıkıldım güzel bir haber duymak istiyorum allahım hepimizin sesini duy

beklemek çok zormuş inşallah bunun sonu güzel biter hepimiz için

Arkadaşlar merhaba. Size bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Bu başlığı sosyalcihüseyin hocam açmş ve duyumlarını yazmak için oluşturmuş. Ancak bu alan bizler arasındaki paylaşımlara dönüştü.
Bu sebeple bahsettiğimiz konuları açılmış başlıklarda tartışsak hüseyin hocam bilgilerini paylaşmak için bu başlığı kullansa hepimiz için daha faydalı olmaz mı?:36_3_12:

inşallah hocam...

herkese slm buraya yeni üye oldum bende atanamayanlardanım hepiniz gibi bende neticeyi merakla bekliyorum puanım 44.720 sizce 2000 alımda yerleşebilirmiyim ha bu arada çevremdeki okullarda alanımızda bir çok açık var lisans mezunu öğretmen adayları arıyorlar ücretli olarak çalıştırabilmek için banada çok teklif geldi ama ben ücretliye karşı olduğum için kabul etmedim hiç birini

artık beklemek istemiyorum hepiniz gibi brnde sıkıldım duy sesimizi allahım :36_11_13:

valla kendimi son günlerde çok kötü hissetmeye başladım 44.720 puanla kalakaldım ortada

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri