Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Sayın elif ışık,

Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Danıştay'ın okul öncesinde usta öğretici görevlendirilmesine ilişkin işlemi iptal etmesi nedeniyle Ekim veya Kasım ayında yapılması düşünülen ek öğretmen ataması Eylül ayına çekilmiştir. Kasım ayında ikinci bir ek atama yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin kararı Sayın Bakanımız (kadro imkânına göre) verecektir. Sayın Bakanımız tarafından bu konuda bir açıklama yapılmadan bizim kesin bir şey söylememiz mümkün değildir. Konu ile ilgili gelen talepler ilgili birimlere iletilmektedir. İyi günler dileriz.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ
AKİM 444 25 44
www.akparti.org.tr/akim/

Sayın elif ışık,

Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Danıştay'ın okul öncesinde usta öğretici görevlendirilmesine ilişkin işlemi iptal etmesi nedeniyle Ekim veya Kasım ayında yapılması düşünülen ek öğretmen ataması Eylül ayına çekilmiştir. Kasım ayında ikinci bir ek atama yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin kararı Sayın Bakanımız (kadro imkânına göre) verecektir. Sayın Bakanımız tarafından bu konuda bir açıklama yapılmadan bizim kesin bir şey söylememiz mümkün değildir. Konu ile ilgili gelen talepler ilgili birimlere iletilmektedir. İyi günler dileriz.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ
AKİM 444 25 44
www.akparti.org.tr/akim/

Ama bu demek değilkikasımda atama olmayacak..Yalnızca sayıyı düşük verebilirler. 50-100 kişi bile alsalar razıyız. Zaten kim kaldı ki 54 üstü?:110103_aphextwinz_p

insallah alım olura bütünleme sıkıntısı yasayan tüm arkadslar atanır (seneyede biz insallah)

Kasımda alım olaaccaaaakkkkk.Söylemişti diyeceksiniz..

arkadaşlar artık kesin bi açıklama yapılsın ya kafayı yemek üzereyim.Psikolojim bozuldu iyice.bi seviniyorum bi hayal kırıklığı alt üst oldum.içim sıkılıyo artık bizde atanalım çok gücüme gidiyo böyle 8 yıl oldu artık çoktan hakettik bence.

arkadaşlar artık kesin bi açıklama yapılsın ya kafayı yemek üzereyim.Psikolojim bozuldu iyice.bi seviniyorum bi hayal kırıklığı alt üst oldum.içim sıkılıyo artık bizde atanalım çok gücüme gidiyo böyle 8 yıl oldu artık çoktan hakettik bence.

benim tahminim kasımda alım olup olmayacağı 3haftadan önce belli olmaz.. çünkü eylüldeki yapılan ilk atamaların mehil süresi daha yeni doldu.. 2. atamalarında mehil süresi daha yeni başladı diyebiliriz.. onun için herkes atandığı yere başvurusunu yapacak.. açık olup olmadığı ondan sonra belli olur.. atama yapılıp yapılmayacağına karar verilir diye düşünmekteyim.

yanlış düşünüyorsun son atananların mehil süreleri bir hafta sonra dolacak meb en geç 1 haftada ne kadar ihtiyaç olduğunu tespit eder 3 gün içinde nasıl ihtiyaç belirlemişlerdi unuttun mu

psikolojimiz iyice bozuldu... lütfen kaynağı belli olmayan haberleri yazmayın buralara...
ister istemez etkileniyoruz...
kasım da atama varmış yokmuş....
yeter yani.....
işsiz kalmak evde oturmak çalışan bir insan için zaten çok zor bir durum... :((((
kaynaksız haber yazmayın lütfen!!!

Peki bazıları gibi değersiz bir yazı gösterip insanları umutsuzluğa mı sürükleyelim.

arkadaşlar ben size kaynağı belli olmayan değersiz bi yazı göndermedim. memeurlar.net te ki foruma bakarsanız millet bu yazı yüzünden ayağa kalktı ... ben yazıyı görünce hemen burayada bilginiz olsun die yazdım. amam 2 dk. içinde memurlar. net yönetimi yazıyı kaldırdı. millet ayaklandı neden kaldırıldığının açıklamasını bekliyo herkes. kasım ataması ekim ayına alındı. yakında kontenjanlar açıklanacak yazıyodu...foruma bakarsanız görürsünüz yorumları....
bened bıktım olacak mı olmicak mı die...psikolojim bozuldu.çok büyük talihsizlikle son atamada atanamadım.özelde çalışıyorum ve inanın bıktım... oyüzden kimsenin umutlarıyla oynayıp kaynaksız ve asılsız haber yazmam buraya merak etmeyin.bende sizlerle aynı durumdayım....

:ggggdw::ggggdw::ggggdw:

arkadaşlar ben size kaynağı belli olmayan değersiz bi yazı göndermedim. memeurlar.net te ki foruma bakarsanız millet bu yazı yüzünden ayağa kalktı ... ben yazıyı görünce hemen burayada bilginiz olsun die yazdım. amam 2 dk. içinde memurlar. net yönetimi yazıyı kaldırdı. millet ayaklandı neden kaldırıldığının açıklamasını bekliyo herkes. kasım ataması ekim ayına alındı. yakında kontenjanlar açıklanacak yazıyodu...foruma bakarsanız görürsünüz yorumları....
bened bıktım olacak mı olmicak mı die...psikolojim bozuldu.çok büyük talihsizlikle son atamada atanamadım.özelde çalışıyorum ve inanın bıktım... oyüzden kimsenin umutlarıyla oynayıp kaynaksız ve asılsız haber yazmam buraya merak etmeyin.bende sizlerle aynı durumdayım....

Arkadaşım ben seni kasdetmedim.Dün bir arkadaş sürekli bir yazıyı gönderip durdu. Lafım ona..

off arkadaşlar yaaa..... stresimizden ne kadar alıngan olduk farkında mısınız??
bir an önce hayırlısıyla şu belirsizlik bitsede rahatlasak... inş. hayal kırıklığına uğramayız...

off arkadaşlar yaaa..... stresimizden ne kadar alıngan olduk farkında mısınız??
bir an önce hayırlısıyla şu belirsizlik bitsede rahatlasak... inş. hayal kırıklığına uğramayız...

arkadaşlar az önce yine sordum kasımda atama olacak mı diye il milli eğitim müdürlüğüne yok olmaz öyle birşey açık kalmadı bizlerde diyorlar!DÜNYA BAŞIMA YIKILDI TAM ANLAMIYLA ŞUBATTA OLACAKMIŞ ATAMA

arkadaşlar bence en doğrusu herhalde oturup biranönce çalışmaya başlamak !!! ne dersiniz???? yoksa vallahi kafayı yicem....

arkadaşlar az önce yine sordum kasımda atama olacak mı diye il milli eğitim müdürlüğüne yok olmaz öyle birşey açık kalmadı bizlerde diyorlar!DÜNYA BAŞIMA YIKILDI TAM ANLAMIYLA ŞUBATTA OLACAKMIŞ ATAMA
mebtekiler bunu tam anlamıyla bilemez bence bakanlıkta tanıdığımız olsa onlar daha kesin bilgi verir bence ama ne yazıkki yokkkk:)

arkadaşlar bence en doğrusu herhalde oturup biranönce çalışmaya başlamak !!! ne dersiniz???? yoksa vallahi kafayı yicem....
esasında sana katılıyorum arkadaşım artık umudum iyice bitti :( zaten puanımda çok düşük kasımda atama olsada ben atanamam şubatada belki en iyisi dediğin gibi ders çalışmak mesela ben dershaneye yazıldım bundan sonra bişeyler olursada süpriz olacak...

arkladaşlar inanmayın nasıl açık yok mezunları evini arayıp ücretli çalışması için tekliflerde bulunuyorlar memüdrlüğüdürlüğü birçok ilan vermişler sitelerde ücretli öğretnem alınacak
biz başvuru yapmıyoruz ya kasım da atamamız olsun diye ümüdimizi kesip
ücretliye başvuru yapalım istiyorlar yoksa açık kapanmaz

arkladaşlar inanmayın nasıl açık yok mezunları evini arayıp ücretli çalışması için tekliflerde bulunuyorlar memüdrlüğüdürlüğü birçok ilan vermişler sitelerde ücretli öğretnem alınacak
biz başvuru yapmıyoruz ya kasım da atamamız olsun diye ümüdimizi kesip
ücretliye başvuru yapalım istiyorlar yoksa açık kapanmaz

:congratulationscut4:congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri