bütün sitelerde görüyorum takip etmiyorsunuz heralde 72 ile büte kalıp kasmı bekleyen varnerden biliyorsun?
evt doğru ama sayıları az ya beklemek çok zor bugün için açıklama olur belki denilio ama hayırlısıbütün sitelerde görüyorum takip etmiyorsunuz heralde 72 ile büte kalıp kasmı bekleyen var
canan nerdesin ya güzel haberi vermen için seni bekliyordun:110103_aphextwinz_parkadaşın dediği gibi atama olacak ama kontenjanlar belırlenıomuş.hemen acıklamamalarının sebebı de okul öncesı kontenjanı ıçınmış sanrm.kontenjan sayısını fazla tutmaya uğraşılarmış aldgm bılgılre göre umarım doğrudur![]()
can can arkadaşım ağzından bal damlıyor inş dediğin gibidirarkadaşın dediği gibi atama olacak ama kontenjanlar belırlenıomuş.hemen acıklamamalarının sebebı de okul öncesı kontenjanı ıçınmış sanrm.kontenjan sayısını fazla tutmaya uğraşılarmış aldgm bılgılre göre umarım doğrudur![]()
var var ama çok az az kontenjan alınırsa sözettiğimiz kişileri alırlar hele kadrolu alım olursa bizde kalakalırızkpssde71 alan birinin büte kalacağına inanmıyorum ben varsa bile bu çok azdır bence
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!