arkadaşlar 70 puanla atanamayanlra ben pek de ınanmıyorum acıkcası tabıkı bu benm fikrim.bazılarıda sallıyor gıbıme gelıyor.bıde bu kişiler 21 işaretlememe lüksünde bulunmaz dıe düşünüyorum
Yeliz'ciğim o puanları yazanlar uyduruyor, sen değil.. Bu kadar alıngan olma lütfen..bakın bi örnek daha lütfen benim uydurduğumu düşünmeyin
Yeliz'ciğim o puanları yazanlar uyduruyor, sen değil.. Bu kadar alıngan olma lütfen..
arkadaşlar, burda herkes duyduğunu, gördüğunu söylüyor. Niye uydurma şeyler söylensin ki.. Ben bazı sitelerdeki yazılan puanlara uydurma denildiğini düşünüyorum ki diğer arkadaşlar da öyle. Bu konuda Yeliz Hocama açıklama yapmak istedim. Hüşa hocam sizde alınmayın lütfen.. Çünkü aynı durumda benim arkadaşlarım da var.Şimdi bu durumda ben mi alınmalıyım anlamadım?
Atamalar olunca görürsünüz o zaman kimin doğru söyleyip söylemediğini.Önceki yazılarıma bakın öyleyse kaç yazmışım puanımı.Hem sizi inandırmak gibi bir düşüncem de yok.Allah herkesin gönlüne göre versin..Kim iftira atıyorsa onun da gönlüne göre...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!