Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
can can
olink verildi zaten samsun mebde yazıyo başka yeni haber varmı hadi yazsanıza

inşl ama bence cokzor sınıfcılara seminer verip ücretli calıştıracaklarmış haber samsun meb de okuyun
ne alakası varya sınıfçının okulöncesiyle al bi saçma uygulama daha yazıklar olsn biz bekleyip duralım böle

arkadaşlar bırçok ilde bu uygulama olacak.yanfığımızın resmidir.bizde sınıf öğretmenliği yapalım bari:S:S İnsalla bı cıkıs yol bulunur:S

aaaaaaaaa bize sınıf öğretmenliği yaptırırlarmı hiççç ama bizim bölüme her branş girebilir neolacak sadece çocuk bakıyorzz

dimi mantık öyle.öle bı ımkan verirlerse de yapmam zaten ben 60 saatlik bır kursla hiç sınıf öğretmeni olabılırmıyım?onlarda aynı şekılde OLAMAZLAR.bunu kendilerinin düşünmeleri lazım çocuk oyuncağı mı bu

Bugün de bir açıklama yok, baksanıza saat 14.00 oldu!!

oş boş oturmakla olmaz arkadaşlar ağlamayana meme yok!haberlere konu olur belki arkadaşlar mail atalım kanallara..ciddiyim ben şimdi onunla uğreşıyrm..okul öncesi eğitimin öneminden bahsettim çok kısa ve bu resmi yazıyı kopyaladım ekledim herkes kendi işini yapmalı benden ne kadar sınıf öğretmeni olursa onlarda o kadar okul önceci olur falan işte..sonra da tarafsız ve ilkeli hebrcilik anlayınışınz ile yanımızda olacağınızı biliyor ilginize şimdiden teşekkür ediyor h,iç değilse bir kez ekranlardan duyurursanız.. falan işte hadi arkadaşlar ne kadar çok kanala ne kadar çok mail atarsak o kadar dikkate alınırız..bu işe yarıyor tecrübe ile sabit..pek çok gazatede yazım çıkmıştı zamanında kız meslek liselerinin önü tıkanıyor diye ve reha muhtar da haberlerde kısacık geçmişti..istersek olur lütfen...oturduğumuz yerden ağlama çözüm değil

boş boş oturmakla olmaz arkadaşlar ağlamayana meme yok!haberlere konu olur belki arkadaşlar mail atalım kanallara..ciddiyim ben şimdi onunla uğreşıyrm..okul öncesi eğitimin öneminden bahsettim çok kısa ve bu resmi yazıyı kopyaladım ekledim herkes kendi işini yapmalı benden ne kadar sınıf öğretmeni olursa onlarda o kadar okul önceci olur falan işte..sonra da tarafsız ve ilkeli hebrcilik anlayınışınz ile yanımızda olacağınızı biliyor ilginize şimdiden teşekkür ediyor h,iç değilse bir kez ekranlardan duyurursanız.. falan işte hadi arkadaşlar ne kadar çok kanala ne kadar çok mail atarsak o kadar dikkate alınırız..bu işe yarıyor tecrübe ile sabit..pek çok gazatede yazım çıkmıştı zamanında kız meslek liselerinin önü tıkanıyor diye ve reha muhtar da haberlerde kısacık geçmişti..istersek olur lütfen...oturduğumuz yerden ağlama çözüm değil

yazdığını bizede gönder bizde atalım

arkadaşım kendi ifadenle yaz ki farklı farklı şeyler olsun ne yazdığımı belirttim zaten farklı cümlelerle karala bişeyler önemli olan uyumadığımız bilsinler,basında duyulursa diğer branşlar da cingar çıkartır bizi de alın o zaman diye e tarihçiyi türkçceciyi de almazlar artık her halde..mecbur vaz geçecekler yoksa bu iş ücretli ile başlar kadrolu ile devam eder neye uğradığımızı şaşırırız

gercek olayı basına taşıyalım kanal adresi bilen varsa o yazıyı meyl atalım gercek bugun başlayalım yapalım bişeyler meb sasırdı yine

hadi şimdi arkadaşalar ne kaybedersiniz lütfen sesmizi duyuralım yarın çok geç olacak yoksa...

ya karışacak bişey yok aslında olay cok basıt alıma 46 dan aşşagıya dogru devam edecekler bukadar basit ne gerek varkı sınıfcılara büte kalan atanamayanlarda var onlarla kapanmıyomu bu acıkta sınıfcıları hazırlıyolar ya yada bence kasımda alım az olursa bırakacak lisans lılar kpss calışmak icin ücretli ögretmenligi belkide sınıfcıları bunun icin hazırlıyolar

arkadaşlar uşakta da var sı8nıf öğretmenliği mezunlarını kurs verip bizim yerimize üçretli çalıştıracaklarmış ne anlamı kaldı sen oku başkaları görev alsın . 2000 yılında da snıf öğretmeni yerine ziraat mühendisi, veteriner , kimyacıları atadılar böyle giderse bize görev vermiyecekler herhalde. kasımda da alacakları ümitim gittikçe azalıyor. ne olur herkez yazsın sayın bakanımız o kadar geliştireceğiz diyor böyle mi.inşallah olurda bizde sevincimizi hep beraber yaşarız.

sonuç olarak bence alımlar az olur çünkü usta öğretici yerine çalıştıracaklar ve piyasada bir sürü sınıf mezunu var

ya şöyle düşünüyorum arkadaşlar...
bizim bölümün açığını kapatmanın imkanı yok biliyorsunuz...
e peki öyleyse bizden kalanları atayacaklar 3000-4000 gibi....
kalan yerlere de geçici olarak ama ellerinde sertifikası olan boş yer kalınca yerleştirebilecekleri kişiler (sınıf öğrt... vs.) olsun diye böyle birşey düşünülmüş olabilir.... mi acaba?

inşallah arkadasım dediğin gbi olur.ama ben her halukarda karsıyım sınıf öğretmenlerının okulöncesı görevini yapmasına:S

kesinlikle bende karşıyım...
şimdi istanbul il milli eğt. aradım...
kasımda bizden sözleşmeli atama olacak mı diye...
orada ki memur yarım saa sonra aramamı ve şefine soracağını söyledi bende tamam dedim kuzu kuzu...
inşallah bir haber alabilirim...

umutla arkadaşım ben de sen gibi düşündüm olabilir

arkadasımı haberın devamını bzmlede paylaşırsan sevınırm.umutla arkadaşım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri