Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet arkadslar o haberı bende duydum cok sevındım ama bulamadım umarım dogrudr hepımız atnırız.

okulöncesi.comdan duydum meb. sayfasında 23 ekim atama yazıyo muş ama siteye girdim bulamadım 23 ekimde omazsa ne zaman olacak

2 gun once kasımda 5 bın kadrolu 8 bın sozlesmelı alım dıye 20 sınde basvuru dıye duydum ama haberı bulamadım

arkadaşlar pazartesi yada salı günü milli eğitimlere yazılar yollanıcakmış kontenjanlarını belirtmeleri için

haftaya pazartesiden sonra cıkar bises ya bakalım ama cok moralimiz bozuldu ya neden meb bi acıklama yapmazki alım konusunda bakan biliraslında azda olsa nekadar olacagını üc aşşagı beş yukarı bişey diye bilirdi enazından bizim bölüm hakkında
birde arkadaşlar bugun okudum biyerde meb bakan danışmanlarına bakanın haberi olmadan baskı yapılıyomuş reabilitasyon merkezlerinden okul öncesi almayın biz alırsanız calıştıracak elaman bulamyacagız diyolarmış sasırmış bunlar alsınlar meslek lisesi mevzunları calıştırsınlr hatta calısan bi arkadaş var müdürle konuşmuş puanı 41 küsür siz kasımda gideceksiniz kesin ama biz sizin yerinize nerden bulacaz calısacak insan diye konuşmuşlar

valla banada öyle bi teklif geldi 2bin verelim kasımda bırakırsanız tazminat isteriz sizden dediler bende kabul etmedim resmen tehdit ediyorlar

yeliz ercan arkadaşım samsun meb sayfasına bak bu sitede de bir yerde yazıyı alıntı yapmışlardı sınıfçıların 60 saatlik kursa tabi tutulacagı açıklanmış ancak atamalardan sonra diyorlar ama orasını bilemem

tehdit olayını duymadımda arkadasa atamanız olursa gidersin demiş müdürü engelleme yokmuş ama düşünelim türkiye burası okadar kodamanlar varki bu reabilitasyon merkezi sahibi valla bakan danışmanlarına baskı olayı dogru olabilir

İŞİn İyİce suyunu Çikardilar artik olsada onlarda kurtulsa bİzde rehabİlİtasyonda lİse mezunu ÇaliŞtiramazlar hem hocam İmza yetklerİ yok onlarin

İŞİn İyİce suyunu Çikardilar artik olsada onlarda kurtulsa bİzde rehabİlİtasyonda lİse mezunu ÇaliŞtiramazlar hem hocam İmza yetklerİ yok onlarin
valla ne diyeyim bilmiyorum gelsede bu ekimin sonu ne olacaksa olsa sinir sitres olduk hep ya bugunum cok kötü gecti

yeliz ercan arkadaşım samsun meb sayfasına bak bu sitede de bir yerde yazıyı alıntı yapmışlardı sınıfçıların 60 saatlik kursa tabi tutulacagı açıklanmış ancak atamalardan sonra diyorlar ama orasını bilemem
evet canım haber resmi ya gözlerime inanamadım atanamayan sınıfçılara o.ö.ö.görevi verilecekmiş pes doğrusu ne diyim ya:77wu[1]:

samsun meb deki haber gibi başka illerdede var bunun aynısı haberler bişeyler yapmak lazım ama ne

Arkadaşlar, bugün ben il milli eğitim atama bölümünü aradım. Ben Sosyalci Hocanın dediği gibi Okul öncesi bölümünden ne kadar açık bildirdiniz dedim. Bildirmedik dediler. Hatta onlara kasımda atama olacağına dair bir bilgi verilmemiş bile :(

arkadaşlar bilmiyorumda bence bu atamada en az 2000 alınır

neden bukadar emin oldun

2000 alındımı puan 43,5 ta kalır

Ya arkadaşlar il milli eğitimin niye kasım atamasından haberi yok?!?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri