Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
yav moralinizi bozmayın onlar sadece ücretli çalışabilecekler onun dışında birşey yapamazlar bu kesin ben bunu avukatla görüştüm pazertesi günü tekrar görüşeceğim.sizde eğitimseni aryın arkadaşlar birlikten kuvvet doğau umarım alım çok olur herkes atanır.

açığı kapatmaları için puanların en düşüğüne kadar inmeleri gerekir

şuan bekleyen 7 bine yakın mezun var arkadaşlar

bence kasımda olmasa şubatta 24 lere kadar iner

çünkü arkadaşlar ihtiyaç çok meb de bunun farkında

herkes farkında ama hareket yok gözdeğmez keşke bakan sen olsaydın

gözdeğmez arkadaşım nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun,ben 44.719 la atanıp atanamamakta tereddüt ediyorken sen 24 lerden bahsediyorsun bu inandırıcı gelmiyo bana,böyle bi sonucu beklemekte saçmalık zaten..

şubat geelsin eğer bir tane okul öncesi mezunu kalırsa ne istersen söyle

sen 44,719 la 1200 alındımı kesin girersin

ssaassrrrebenim bu atamadan gittikçe umudum kesildi hergün bişiy yazılıyor çiziliyor ama Allah hepimizin gönlünün istediğini versin diyorum,yinede son dakikaya kadar şu şöyle olur bu böyle olur demek faydasız,kesin bişiy yok henüz,1000 den az alım olursa büte kalıpta atanamayanlar gider,46 dan aşağı inmez gibi geliyor bana ama bilemicem bu benim şahsi fikrim sadece

of allahım nolcak bu atama arkadaşlar 35 puanla atanırmıyım izmire

bence kpss ye girip mezun durumda olan herkes atanacak ben mezun olamadım tek ders yüzündenve seneye bu şans önüme çıkmayacak:(

semoş neden bukadar emin konuşuyorsun puanların ne kadar düşeceği belli değil

benim bir sınıfçı arkadaşım var, o dedi ki sınıf öğretmenleri 1 aylık bir eğitimin ardından kpss puanı ile sözleşmeli olarak okulöncesi branşına atanacakmış. yazıyı görmüş, ama ben bulamadım daha. sınıfçılar ile alakası olmadığını, bunu yapamayacaklarını söyledim. dediğine göre kasımda yüklü miktarda okulöncesi öğretmeni alınarak bizden olan mezunlar tüketilecekmiş, sadece kpss girmiş olma şartı aranacak yani, taban puan olmayacak. sonra şubatta ise bu proje gerçekleştirilecekmiş. önümüzdeki seneye yatırım. yaygınlaştırılması için. çünkü önümüzdeki sene mezun olanlar bile yetmiyomuş. dediğim gibi arkadaşımdan aldığım duyumlar bunlari paylaşmak istedim.

umarım öyle olur sende üzülme bu sistem 5yıl devam edecek

bugün öğleden sonra meb halkla ilişkilerden bir memurla görüştüm.
daha önce 10000 atama olacak demişti...bgün görüştüğüm kişi 10000den fazla olacak diyor...

sizlerden atama sayısı ile ilgili görüşebilen var mı?

bugün öğleden sonra meb halkla ilişkilerden bir memurla görüştüm.
daha önce 10000 atama olacak demişti...bgün görüştüğüm kişi 10000den fazla olacak diyor...

sizlerden atama sayısı ile ilgili görüşebilen var mı?

hocam, kasımda kadrolu atama olacak mı? netten baya uzak kaldığım için takip edemedim. 10000den fazla olan sayı sözleşmeli mi acaba? gerçi bizde o kadar kalan olmamıştır gibi geliyor. 15.800 atandı, toplamda 20.000 civarı mezun vardı.

TAMAMI SÖZLEŞMELİ OLACAK..BU NET..SAYIYI ÖĞRENEMEDİM..

ayıca 20bini üzerinde okul öncec var.. bunların yaklaşık 14500'ü atandı

sosyalcıhüseyin hocam inşallh söyledikleriniz doğru çıkar size inanmak istiyorum.içimdeki umut ışığını hiç öldürmeyeceğim.bende mezunum kasımda neler olacak dört gözle bekliyorm.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri