2011-2012 : 12o zaman 2010-2011 eğitim öğretim yılında 13 pilot bölge var
2012-2013 : 14
2013/2014 : 10
2011-2012 : 12o zaman 2010-2011 eğitim öğretim yılında 13 pilot bölge var
hüseyin hocam kasım ve şubat atamalarında şuan ki atama bekleyenlerin şansı ne kadar
geçen seneye kadar kontenjan ve sayılar 15 gün öncesinden bildirilmiş... ama hatırlayın eylül ayını son güne kadar açıklanmamış ve bir hafta içinde hepsini yapıvermişlerdi..
tahminim bu hafta en azından sayıyı öğrenirsiniz
tercihlerim dışında herhangi bir yere gidemem diyerek 21 işaretlemeyecek olan var mı? (1 2 )
sosyalcihuseyin
Burayı da ihmal etmeyelim arkadaşlar, birbirimize engel olmayalım sonra?
tercihlerim dışında herhangi bir yere gidemem diyerek 21 işaretlemeyecek olan var mı? (1 2 )
sosyalcihuseyin
Burayı da ihmal etmeyelim arkadaşlar, birbirimize engel olmayalım sonra?
Hüseyin hocam siz buraya baktınız mı hiç?http://www.puanhavuzu.net/PuanHavuzu.aspx
kontrol ettiniz mi arkadaşlar puan havuzunu bir hayli kişi yazmış keşke herkesin haberi olsa da yazsa
bu arada işaretlem yapayım da olmazsa gitmem diye düşünenlere HATIRLATMA
2011 kasıma kadar şansınızı öldürürürsünüz.... ya işaretleyin ya da şubatı bekleyin
Hüseyin hocam siz buraya baktınız mı hiç?
Bizimle dalga geçenler çok hocam, diğer forumlara bakıyor musunuz hiç. Birisi zeka özürlü demiş bizim için. Verdim ağzının payını ama çok sinirlendim! Neden oraya giripte farklı puanlar yazmasınlar ki.. Diğer branşlar çok uğraşıyor bizimle..Neden dürüst olmasınlar ki![]()
Bizimle dalga geçenler çok hocam, diğer forumlara bakıyor musunuz hiç. Birisi zeka özürlü demiş bizim için. Verdim ağzının payını ama çok sinirlendim! Neden oraya giripte farklı puanlar yazmasınlar ki.. Diğer branşlar çok uğraşıyor bizimle..
Kendilerini öğretmen sanıyorlar, sansınlar bakalım! Acaba bizim kadar iyi eğitimciler mi?? Şüphe ediyorum doğrusu!!Bunu da yapan olursa pes artııkk hocam ben hep iyi düşünürüm o yüzden aklıma kötüsü gelmedi evet herkes bir değil haklısınız kimileri kimlerinin üzüntüleriyle dalga geçebilcek kadar basitler!!!
Projeye, 2010-2011 eğitim öğretim yılında Mersin, Antalya, Balıkesir, Aydın, Elazığ, Manisa, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Afyonkarahisar, Yozgat; 2011-2012 eğitim öğretim yılında Iğdır, Erzincan, Tekirdağ, Malatya, Aksaray, Siirt, Tokat, İzmir, Zonguldak, Kayseri, Kastamonu, Ankara; 2012, 2013 eğitim-öğretim yılında Hatay, Çorum, Bursa, Bitlis, Sıvas, Muş, Bingöl, Konya, Adıyaman, Batman, Ordu, Diyarbakır, Adana, Kahramanmaraş; 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Şırnak, Kars, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Mardin, Van, Şanlıurfa, Hakkari ve Ağrı dahil edilmesi öngörülüyor.
Bu illerdeki derslik, öğretmen, donatım ve materyal ihtiyacı eğitim-öğretim yılı başlamadan da ayrıca değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda gerekirse bazı iller daha önce, bazıları da daha sonraki eğitim-öğretim dönemlerinde zorunlu eğitim kapsamına alınabilecek.
Okul öncesi eğitimin zorunlu olması öğretmen ihtiyacını da artacağı için bu doğrultuda istihdam sağlanacak.
bu duruma göre en az 4-5 yıl okul öncesinin ön açık..AMA HİÇ BİR ZAMAN BU KADAR OLMAYACAK
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!