Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
iyşallah olur sizin puhanınız benden yüksek hakkediyoruz arkadaşım atanmayı:36_11_6:44.720ssaassrrre
iyşallah olur sizin puhanınız benden yüksek hakkediyoruz arkadaşım atanmayı:36_11_6:44.720ssaassrrre
arkadaşım 3000li rakam sadece branş kalanı o.ö.mi ben yanlışmı anlıyorumalıntı : Arkadaşlar Maliye Bakanlığından çıkan kadronun 10.000 olduğunu öğrenmiştim ama milli eğitim camiasında atamada çalışan memurlardan az bi araştırma yaptım yeminle şu an için söyledikleri 17.000 ancak okul öncesi ve SINIF çok lafını da duydum. Kendim PDR ciyim bu arada.. Sanırım o tartışılan 3000 li rakamlar gerçek o branşlar için...
HADİ İNŞALLAH OLACAKKKK
yani 10000 o.ö.öylemi
mrb lar bn zehra, kpss puanım 53 kasım atamasında başvuru yapcam ama bnm bir sorunum var. bana yardımcı olursanız memnun olurum.
bn kpss ye başvuru yaparken yetkili kişi bnm bölümümü ve bölüm kodumu yanlış girmş. okul oncesi eğitimi yazıyor sadece. halbuki tüm arkadaşlarımda okul önc eğtmi öğrtmnlği yazıyor.
bnde bilir kişi başurumu yaptığı için sorun yok sandım ve dikkat etmemiştim. tesadüfen farkettm hemen ösym ye dilekçe gönderdm ama sonuçlanmadı. ank ya gittim yanlışlığı düzeltmediler. şimdi bna kasım atamasında görv verilirmi
hüseyin hocam benim punım 45,487 atanabilirmiyim
cevap lütfen
tşk edermhttp://ttkb.meb.gov.tr/menu/119_sayili_ttk_karari_cizelge.pdf
sayın hocam, sorun olmayacak merak etmeyin .. linki inceleyin
inşallah arkadaşlar benim tahminim
10 bin alımda 2000
13 bin alımda 3000
17 bin alımda 4500 -5000
yada umarım snsindir eğer değil sen kusura bak ma arkadaşım ben de okul önceciyim ben de kasım atamasını bekleyenlerdenyeliz ben reyhan farklı bir sitenin oturumda yazışıyorduk ama bilgisayarıma format attık site yi bulamıyorum hatırladıysan beni yardımcı olurmusun
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!