Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
5000 olmaz gibi geliyor ama inşallah olur..

arkadaşlar ben meb aradım kadın bana dediki 10 bin sözleşmeli

10000 sözleşmelimi nasıl yani okul öncesimi değil dimi bütün branşlarda bu sayı.

10000 de 2000 ni okul öncesi sizin tahmininiz ozaman 37 ye düşmezki ama:((

arkadaşlar geçen hafta aradım kontejanlar bu hafta açıklanacak dedi ama sayı artabilir büyük ihtimalle ağustos atmasımda sözleşmeliden kadroya geçen 3000 kişi vardır mebde maliyeden 10 bin aldı toplam 13 bin diye düşünüyom bunun en az4500 okul öncesi olur 3 binide sınıfçı olur kalan 5500 diğer branşlara dağıtılır

ayy 37 902 olumu ki ya yeter artı açıklasınlar

hocam 4000 bin aldılarmı kesin içindesiniz

arkadaşlar ben siteye yeni geldim farklı sitelerde en geç salı açıklanır diyorlar da açıklasalarda hepimiz rahat etsek bende 13 gördüm her yerde 17 bin olursa daha çok seviniriz tabi o zaman bütün o.ö.ö. arkadaşlar gideriz inşallah artık uyku uyumuyoruz herkes bilsin değilmi

arkadaşlar ben meb aradım kadın bana dediki 10 bin sözleşmeli
NE ZAMAN ARADIN ARKADAŞIM CUMA ARADINSA MALİYE BÜTÇE AÇIKLAMASINI DAHA BU GÜN VERDİ BU GÜN TATİL MUHTEMELEN MEB DE TEMİZLİK İŞLERİNDEN GÖREVLİ BİRİ CEVAPLAMIŞTIR SORUNU :77wu[1]:

ihtiyaç inanki çok arkadaşlar 10 bin atananlardan 400-500 göreve başlamamışlardır bunlarda atamaya eklenir çünkü doğunun kötü yerlerine atnanlar gitmemiştir

hayır ben perşembe günü aradım

5000 olsun herkes alınsın

yarın bişiler açıklanırmı acaba

arkadaşlar birazönce memurlar net forumunda okudum kalite düşmesin diye o.ö.tabanı 46da kalıcakmış nekadar doğru bilmiyorum ama moralim yine bozuldu yaaaa

benve en geç çarşamba günü açıklanı müracaat cuma başlar atama 2ve ya kasım3 olur

kalitemi ne alaksı var yaa oraya hiç giresim gelmiyo zaten

onalr sınıfçılar niye 46 dan aşağı atama yapılırsa kalitesiz mi olunuyor bırakın arkadaşlar bu ayakları onlar bizim atanmamızı hazmedemiyorlar 2002 de 34 okul öncesi kadrolu ataması yapıldı 35-40 sınıfçı diğer branşçılar atandı

huseyin hocam bende herzaman evimden takip ediyordum simdi misafirlikteyim dayanamadim pc nin basina oturdum yorumlarinizi merak ediyorum insani en azindan rahatlatiyor yarin icin isallah iyi haberler aliriz arkadaslar hepinize iyi geceler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri