Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
en fazla 2000 alım aolur... şubatta da en fazla 1000 olur..

inş 2500-3000 olurda çoğumuz atanırız

hüseyin hocam sizin yorumlarınız baya ses getiriyor anladığım kadarıyla ne diyosunuz danıştayın bu kararına, sizce artık meb açıklama yapar mı?

Hem niye bu kadar karamsar oldunuz Hüseyin Hocam?

karamsar değilim arkadaşlar.. maalesef gerçekçiyim..
eğer 10000 olursa ( ve tamamı sözleşmeli ) 2000 den fazla beklemeyin...
şubatta topu topu ancak 8-10 bin atama olur.. orada da 1000 den fazla beklemeyin..

bu benim görüşüm ama verilen sayılara bakınca hayalci olmamak gerektiğini çıkarıyorum...

danıştayın kararı sözleşmeli alım için iyi bir karar

şöyle bir baktığımda 39 veya 40 belki de 41 puanın altındakilerin çok fazla ümitlenmemesi daha mantıklı..

her iki atama sonucuna göre diyorum

eğer 10000 atama olur da 2000 verilirse ( ki bu benim tahminim ) 42 ,500 ve üzeri gider

şunu ekleyeyim sayı artarsa kontenjan artar ama 10000 de benim gördüğüm manzara budur

O halde benim 43,018 size göre 2000 kişide gidebilirim -mi?

tam olarak sınırdasın diyorum

haklısınız hocam 40 altı pek ümit etmese iyi olur. çünkü yüksek puan alıp atanamayan arkadaşlar var bunlar da baya fazla. bu durumda meb in de dediğine göre 1000 alım olursa puan 45.5 e düşer. bunlar benim değil meb den konuştuğum kişinin yorumu.

ben bu hesaplamaları yapmıştım.. daha net bulabilirsem yazarım

:504xn:
o halde bu puanla ancak olursa da sınır olur hocam.Gerçi olsunda ona da razıyım. Sağolun hocam.

hüseyin hoam benim puanım 46.393 kocaelive gebzeye atanabilirmiyim sizce

yani zaten şu durumda kalkıp da 3000 - 4000 beklemek rüya görmektir

şunu ekleyeyim sayı artarsa kontenjan artar ama 10000 de benim gördüğüm manzara budur
Nimet Çubukçu Maliyeden 10000 atama isteyecek ve maliye de bundan fazla rakama mı onay verecek? Bence bu mümkün değil hocam. 10000 istediyse maliye bundan daha az atamaya onay vermesi muhtemel bence.

bence 10 bin alım olacak ve oöö verilecek sayı 5000 olacak vede 40 lara kadar düşecek puan

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri