Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Ha bu sitede ne olmuş daaa!!!
Hüseyin hocam, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Lütfen!! Yakında olacakları da paylaşmak isteriz sizinle.. Sevinç ya da üzüntü her neyse..
İlk maaşımla size hediye alcaktım daha :))

Evet hocam bende aynı şeyi söylemiştim yine bir gün o kadar moral verdi ki sağolsun dedim nereye atanırsam oraya ait bir şeyler göndereceğim:)
hepimiz atandığımız yerlerden bir şeyler göndeririz ve özel bir köşe yapar inş. :36_15_4:

merhabalar arkadaslar...

hüseyin hocam herkes sizi burda seviyor deger veriyor ve önemsiyoruz söylemlerinizi...o yüzden bizleri kırmayınız lütfen... yine söylemlerinizi buradan paylasmanızı rica ediyorum tüm arkadaslarım adına...

bende aynen arkadaşlara katılıyorum.sizin yorumlarınız bize moral veriyor.ilk siteye üye olduğum zaman bu hüseyin hoca kim niye yorumları bu kadar önemseniyor acaba bakanlıktan tanıdığımı var diye kendi kendime merak ediyordum.eşiniz bizle aynı kaderi paylaşıyor.hatta benimde eşim bak bakalım sosyalci nası yorum yazmış diye merak ediyor.allah hepimizin gönlüne göre versin.

inşallah hocam

evet hocam bende okudum...daha ayrınılı yazan bir arkadasta sunları yazmıs....

Mersin milletvekili Ali Er meb komisyonunda, doctor_mtr bunu 3 Kasım'da söylemiş ve diğer söyledikleri...
Hocam atama var ama istedgmiz sayida degil telaffuz edilen onbin ama bunun yaklasık 3bini okulöncesi sadce bukadarını biliyorum. Birde sözlesmeli alım olacak
Hocam 10 kasımda 5kisi mecliste olacak dger arkadaslarada disarda da siz olun diye cagrıda bulunuorum ama pek kimse önemsemiyor

evet hocam bende okudum...daha ayrınılı yazan bir arkadasta sunları yazmıs....

Mersin milletvekili Ali Er meb komisyonunda, doctor_mtr bunu 3 Kasım'da söylemiş ve diğer söyledikleri...
Hocam atama var ama istedgmiz sayida degil telaffuz edilen onbin ama bunun yaklasık 3bini okulöncesi sadce bukadarını biliyorum. Birde sözlesmeli alım olacak
Hocam 10 kasımda 5kisi mecliste olacak dger arkadaslarada disarda da siz olun diye cagrıda bulunuorum ama pek kimse önemsemiyor
10 Kasımda meclis karışacak. Onları ciddiye almazlar bence. Yanlış bir tarih seçmişler.. Belki o zamana kadar resmi açıklamada gelir, bilemiyorum!!

hüseyin hocam bende sizin yorumlarınızı begenerek takip ediyorum.hergün inanın hüseyin hoca ne yorum yapmış diye bakıyorum.lütfen siz yorumlarınıza burdan devam edin.bilinki size deger verenler daha çok.atansakda atanamasakda sizin verdiginiz moral bence yeterli.işallah hakkımıza hayırlısı olur.

hüseyin hocam evimizin baş köşesinde oturuyorsunuz aileden oldunuz sanki eşim bile iş yerinden sizin yorumlarınızı takip ediyo 3yaşında kızım soysalci hocam diyo gülüyoruz ona hep birlikte tercih yapıp kayseriden pastırma gönderecem size emekleriniz için allah razı olsun ama lütfen forumdan ayrılmayın:36_3_12::congratulationscut4

herkes yani tüm sitelerde okul öncesine alımın 3 bin oldugu üzerine yorumlarda bulunuyorlar...bunun kesin oldugunu söyleyenlerde var...bu bizim adımıza sevindirici ümit verici tabikide... keske herkes sevinebilse... herkes mutlu olsa ... bütün branstakiler yani... bizler onlar gibi egoist degiliz... bizlerde olalım onlarda...onlarda alınsın bizlerde...

yaa bu 10 kasım olayı ne anlamadım? anlatabilirmisiniz?

arkadaslar sozmelı atanan arkadaslar kasımda atama olursa bı daha terceh yapabılecekmı???

hüseyin hocam evimizin baş köşesinde oturuyorsunuz aileden oldunuz sanki eşim bile iş yerinden sizin yorumlarınızı takip ediyo 3yaşında kızım soysalci hocam diyo gülüyoruz ona hep birlikte tercih yapıp kayseriden pastırma gönderecem size emekleriniz için allah razı olsun ama lütfen forumdan ayrılmayın:36_3_12::congratulationscut4

:36_11_6: sağolun hocam
tamam atanın yyeterki siz .. o zaman pastırmanın tadına bakarız .. kış günü kargoda da problem çıkmaz nasıl olsa :)

:36_11_6: sağolun hocam
tamam atanın yyeterki siz .. o zaman pastırmanın tadına bakarız .. kış günü kargoda da problem çıkmaz nasıl olsa :)

bana da birbiri ile alakasız insanlar ya malatya ya sivas ya da kayseri diyorlardı baştan bakalım nasipte neresi olacak:)

vakumluyorlar hocam merak etmeyin :36_11_6:

herkes yani tüm sitelerde okul öncesine alımın 3 bin oldugu üzerine yorumlarda bulunuyorlar...bunun kesin oldugunu söyleyenlerde var...bu bizim adımıza sevindirici ümit verici tabikide... keske herkes sevinebilse... herkes mutlu olsa ... bütün branstakiler yani... bizler onlar gibi egoist degiliz... bizlerde olalım onlarda...onlarda alınsın bizlerde...
ah keşke arkadaşım keşke öyle olsa....hüseyin hocanın 2000 alım olur yorumundan sonra o kadar moralim bozulduki....bişey yazasım gelmedi....hala da moralimi yükseltemedim....o rakam bana azda....

yelz hocam duygusal davranmayın ltf.. ben 1000 deki tahminimi söylüyorum.. adı üzerinde tahmin.. fazla da olabilir...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri