Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
sosyalci hocam benim puan 45.984 sizce atanır mıyım?

kontenjanlar en geç ne zaman açıklanırki ?

çok tşk.ederim.herkese iyi geceler.

bende 41 puandayım sonumu gören varmıııı

sosyalci hocam sorum olacak size ordaysanız 21 seçeneğinde puana göre batıdan doğuya doğrumu seçiyo bilgisayar yani ilden köye gibimi

sosyalci hocam sorum olacak size ordaysanız 21 seçeneğinde puana göre batıdan doğuya doğrumu seçiyo bilgisayar yani ilden köye gibimi
boş kalan kadroları puan sırasına göre yüksekten düşüğe doğru sıralama yapılıyor...

tşkler doolphin hep merak etmişimdir de ..... iyi geceler herkese

arkadaşlar sizler adına çoook sevindim ama kendi adıma sevinemiyorum ben sınavın yarısından ayrılmak zorunda kaldım ve puanım 38.152 atanma ihtimalim varmı.bu konuda hepiniz benden çok tecrübelisiniz.fikirlerinize ihtiyacım var.ssaassrrre

Birden heyecanlandım. Adam 10.000 rakamının tuttuğunu ispatlamaya çalışmış. O.Ö de de tahmin yapmış.. Umarım doğru çıkmaz!!

hüseyin hocam benim puanım 52.700 tercih sırasında 11binlerde rakam çıktı anlayamadım.kusura bakmayın.sıram aşağı yukarı ne olabilir

hüseyin hocam benim puanım 52.700 tercih sırasında 11binlerde rakam çıktı anlayamadım.kusura bakmayın.sıram aşağı yukarı ne olabilir
Çıkan rakamdan 14391'i çırakıp 750 ekleyin hocam. Aslında yapmanıza gerek yok çünkü eksilerde çıkar sanırım. Bavulunuzu hazırlayın..

Ya kusara bakmayın ben cevapladım ama.. Puanlarımız hemen hemen aynı o yüzden yazdım..

günaydın arkadaşlar..... haftanın son gününe geldik..... inşallah hayırlı haberler duyarız...... günümüzün güzel geçmesi dileğiyle........ :)

günaydın arkadaşlar memurlar net 17000 alımdan söz ediliyo okudunuzmu diğer branşlarda 10000 alımı azımsadı hadi hayırlısı bakalım

söylentiler çok ama meb hep sağ gösterip sol vuruyor daha az bile olabilir.okul öncesine kadro verecekler mi sözleşmeli kaç kişi alacaklar merak içerisindeyim.

Ya kusara bakmayın ben cevapladım ama.. Puanlarımız hemen hemen aynı o yüzden yazdım..
ne kusuru arkadaşım kusurmu olur hiç.inşallah atama olurda atanırız.eksilerde bir rakam çıkınca anlayamadımda.neyse bir atama olsunda atanırız inşallah.teşekkür ederim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri