yaa benım puanım 71 herkes sozleşmelı alım olcak diyo ben kadrolu ıstıyodum gıremıcekmym sımdı kadroluyo offf offf:ggggdw::ggggdw:
kasap et derdinde koyun can derdinde!!!! ssaassrrre
hakkım bu benım azımle gayretle calıstım debelendımm sosyolojı hocam kadrolu olurmu sıızcee ve ne kadar olur_?
herkesın sıkıntısı var o kadar bekledıkten sonra hıc sozlesmelı atanmak ıstemıyorum az da olsa kadrolu alsalar sızde sevınsenız bende sevınsem
arkadaşım hakkında hayırlısı olur inşallah beni yanlış anlamayın ama tavsiyede bulunmak istiyorum size siz kadro ataması bekliyorsunuz kadro ataması diye bir başlık açarsanız iyi olur.burda herkes geneli sözleşme bekleyen arkadaşlar var size yorum değilde sert tepkiler verebilir..üzülmenizi istemediğim için söylüyorum.....umarım beni yanlış anlamadınız...yaa benım puanım 71 herkes sozleşmelı alım olcak diyo ben kadrolu ıstıyodum gıremıcekmym sımdı kadroluyo offf offf:ggggdw::ggggdw:
sizede iyilik yaramıyor bu başlık epeydir var....sayfaların tamamı sözleşmeli için konular karışacak o yüzden dedim.siz bilirsiniz.benden günah gitti....o zaman kasım 2009 atamaları değilde söyle başlık acsanız ya ''2009 sozlesmelı'' dıe sızde rahatlasanız bende rahatlasam hee
arkadaşlar birde orda ücretli öğretmenlikten bahseden haberi var ....bi kurtulamadık şu ücretliden...bende eklemiştim bu haberi... umut verici![]()
arkadaşlar birde orda ücretli öğretmenlikten bahseden haberi var ....bi kurtulamadık şu ücretliden...
çok yığılma olursa düşünürüm tabi ama öyle yığılma söz konusu bile yok ki o kadar açık varken ücretliyle nereye kadar kapanırki....bu devlet sağlıkta eğitimde vergide faturalarda baya para alıyor bunlar nereye kullanılıyor...bu gidiş konu dışına çıkar şimdi çok laf var da neysekurtulamayız canım zaten.... 1 öğrt. yerine 3- 4 öğrt. çalıştırmak daha mantıklı gelmez mi sana bakan ya da yönetici olsan...????!!!!?????.......
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!