Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
10 Bin Yeni Öğretmen Alınacak

10 bin yeni öğretmen alınacağı müjdesini veren Çubukçu: "Kasım ayı bitmeden atamaları yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Yayına Giriş: 06.11.2009 16:39:51
Güncelleme: 06.11.2009 16:46:07

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan öğretmen adaylarına müjdeli haber geldi.
Çubukçu, bu ay içinde 10 bin yeni öğretmen alınacağını söyledi.
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2010 yılı için öngörülen bütçesi görüşüldü.
Eğitim standartlarını çağdaş seviyeye çıkarmakta kararlı olan hükümet, bunun için bütçeden dev bir pay ayırıyor. Hükümet, eğitime 28 milyar 237 milyon 412 bin lira pay verecek.
Eğitimde kalitenin yükseltileceğini, okuyan kız çocuğu sayısının artırılacağını belirten Nimet Çubukçu, yeni dersliklerle sınıf mevcudu yoğunluğunun düşürüleceğini bildirdi.
Bakan Çubukçu öğretmen adaylarına müjdeli de bir haber verdi.
10 bin yeni öğretmen alınacağını belirten Çubukçu, "Kasım ayı bitmeden atamaları yapmayı düşünüyoruz" dedi. 10 bin yeni öğretmen ataması için Maliye Bakanlığı ile mutabakat sağlandı.

| Paylaş

onlar bize mahkum arkadaşlar daha herşey bitmedi bu işin şubatı var..biz zaten üç beş kişiyiz kalan çoğumuz da çalışmıyorz ücretli,sınıfçılar da 1 ayda (kalıbımı basarım!) topuklayıp kaçsın da göreceğiz bakalım..zamanında siz de bütün gün oynuyorsunuz diyen tarih öğretmeni arkadaşımı sınıfıma davet ettim 8:30 derse girdik bilikte saat 10 da kaçtı resmen akşam aradı migreni tutmuş nasıl dayanıyorsun diyor!dışardan görüldüğü gibi değil bu işler
o zaman bir şeyler yapalım şubat ataması için sesimizi duyuralım şubattada bu denli üzülürsem herhalde ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinin en kıdemli vakkaları olacaz

kadrolu olacagıda vardı sanki bu yazıda hocam

bu trt nin haberi

arkadaşlar bende ücretli çalışıyorum bu saatten sonra kesinlikle istifa edeceğim.ve istifa dilekçeme kaç yıldır sömürüldüğümüde yazacağım ayrıca bir kopyasınıda eğitim sitelerine yollayacağım.

hocam ben memurlar nette okudum kadrolu yazıyordu şimdi trt de okudum bu şekilde yazıyor bilemiyorum

ne yapcaz yaaaaaaa oturup ders çalışmak çok zor yaş 30 olmuş artık kafam almıyo sanki sırtımda 10000000000 ton yük taşıyorum

arkadaşlar bende ücretli çalışıyorum bu saatten sonra kesinlikle istifa edeceğim.ve istifa dilekçeme kaç yıldır sömürüldüğümüde yazacağım ayrıca bir kopyasınıda eğitim sitelerine yollayacağım.

yaşa arkadaşım büyüksün!çalışmayalım ücretli,arkadaşalr........

benim izlediğindede kadrolu olacagı söyledni yazıyordu

:36_11_6:
onlar bize mahkum arkadaşlar daha herşey bitmedi bu işin şubatı var..biz zaten üç beş kişiyiz kalan çoğumuz da çalışmıyorz ücretli,sınıfçılar da 1 ayda (kalıbımı basarım!) topuklayıp kaçsın da göreceğiz bakalım..zamanında siz de bütün gün oynuyorsunuz diyen tarih öğretmeni arkadaşımı sınıfıma davet ettim 8:30 derse girdik bilikte saat 10 da kaçtı resmen akşam aradı migreni tutmuş nasıl dayanıyorsun diyor!dışardan görüldüğü gibi değil bu işler
ondan eminiz zaten dışardan davulun sesi hoş gelir, bide içine girsinler bakalım okadar basitmiymiş benimde duyumlarım o yönde yapamıyorlarmış 60 satte ne ögreniyorlar merek ediyorum:)) kamera koyup seyretmek gerek bunları sınıfta komedi filmi olur ödül bile kazanırlar;:)

:36_11_6:
ondan eminiz zaten dışardan davulun sesi hoş gelir, bide içine girsinler bakalım okadar basitmiymiş benimde duyumlarım o yönde yapamıyorlarmış 60 satte ne ögreniyorlar merek ediyorum:)) kamera koyup seyretmek gerek bunları sınıfta komedi filmi olur ödül bile kazanırlar;:)

ınınınnnnnn yılın altın portakalı sınıfta hakimiyet kuramayıp sınıfta giydiği galoşlar ile sınıfını terkedip kaçan sınıf öğretmenine verildi!!!!:36_11_6:

:) evet onlar yapamazlar kesin bu:D

benim izlediğindede kadrolu olacagı söyledni yazıyordu
bende memurlar nette okudugumda kadrolu yazıyordu az önce trt nin sitesinde okudum yeni ögretmen alımı yazıyor kadrolu lafı geçmiyor bilmiyorum kafam allak bullak oldu arkadaşım

arkadaşlar danıştay kadrolu alımı iptal etmedimi şimdi bu kadın nasıl sadece 10000 kadrolu atama yapabilir yaaa anlamadım ben

tabiki yapamayacaklar...60 saatte plan çıkartmayı öğrenemezler...hadi planı hazır kullanısınlar,bunun beslenme listesi var,sınıftaki köşeler var tutulması gereken defterlrei var...hangisini öğrenecekler bu kadar zamanda?ee allah büyük müfftişler gelecek ücretli de olsan sınıfa girip bakacaklar..uyumlu velisi var uyumsuz velisi var..e allahın emri kaynaştırma adı altında bir de özürlü çocuk düşerse sınıflarına hadi kursunlar sınıfta hakimiyette göreyim!ben de ziyaretlerine gideceğim sık sık komedi izlemek için:36_11_6:

tabiki yapamayacaklar...60 saatte plan çıkartmayı öğrenemezler...hadi planı hazır kullanısınlar,bunun beslenme listesi var,sınıftaki köşeler var tutulması gereken defterlrei var...hangisini öğrenecekler bu kadar zamanda?ee allah büyük müfftişler gelecek ücretli de olsan sınıfa girip bakacaklar..uyumlu velisi var uyumsuz velisi var..e allahın emri kaynaştırma adı altında bir de özürlü çocuk düşerse sınıflarına hadi kursunlar sınıfta hakimiyette göreyim!ben de ziyaretlerine gideceğim sık sık komedi izlemek için:36_11_6:
:congratulationscut4:congratulationscut4

yaşa arkadaşım büyüksün!çalışmayalım ücretli,arkadaşalr........
tüm ücretlilere duyurulur.lütfen biraz dişimizi sıkalım.birlik olalım.p.tesi istifamı vereceğim.o zaman görsünler .ücretlilere güveniyorlar.

Arkadaşlar 2009 da sözleşmeli ve karolu olan kişiler kasımda kadroluya başvurabiliyorlarmı

eee sözleşmeliler kadroya geçird dyelm ya biz büt mağdurları sözleşmeli da atanamadık tercih dahi yapamıyacakmıyız blgisi olan paylaşsın benmle

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri