Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaslar sunu unutuyoruz sanırım... burda kimse net birşey demiyor... duyumlarını ve ihtimaller üzerine konusuyor... konusuyoruz... neden birbirimizi sucluyoruz...su gergin sürecte... artık bırakalım bunları lütfen... kim neyi 4/4 biliyor...yada biliyorum diyor... herkes iyi seyler olsun tahminler tutsun ister... bırakalım suclamaları vs...

trt 2de alt yazıda sadece 10bin öğretmen alınacak diyor sözleşmeli kadrolu bahsetmiyor

sinir krizi geçirtcekler insana buna inancaz yakında:hhf:

arkadasım sakin ol lütfen... hiç birşey saglıgımızdan daha degerli degil.. keske olsa... keske sevinebilsek... gün dogmadan neler dogar derler... daha gidecek cok yolumuz var... bu bitiste degil ayrıca... canımız sagolsun diyecegiz en kötüsü ve yine devam edecegiz... umarım sevinene bizler oluruz... ama yine herşeyin bası saglık...

alımlar sözleşmeli ve kadrolu olacak ben bundan eminim bunu ben günler öncesi söylemiştim ama umudumuzu kaybetmiyelim arkadşlar 2010 da sözleşmeli alım yine olaacak kontenjan konusuna gelince beklentilrin çook altında olaacak ama
arkadaşlar ben sizi pisikolojik olarak günler önce hazırlanmanızı söledim ama bazı umut tacirleri sanal mutluluk pompaladı ama şunu bilin ve şöyle düşünün herşeyde bir hayır vardır ve emin olunki hayırlısı olmuştur zaaaman en güzel rehber olaacaktır :36_3_12:

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 831354 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Sayın ------; Öncelikle aldığınız haber ve bilgiler bakanlığımızca yapılan bir açıklama değildir. Ayrıca; kadroya geçen her sözleşmeli öğretmen yerine sözleşmeli öğretmen ataması yapılacaktır. İyi günler dileriz.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
goLdman
6 Kasım 2009 21:24 Düzenle Sil .......
ssaassrrrememurlar netten alıntıdır arkadaşlar paylaşmak istedim
hüseyin hocam bunu nasıl yorumlarsınız

bitanesin sen ya... inan burada pozitif elektrik aldığım ilk arkadaş sensin.... :congratulationscut4 :36_3_12:

tşklr canım sagolasın sende benim için öylesin... burdaki tüm arkadaslarımı seviyorum.... burada olmak güzel ...sizlerle olmak baska bir güzellik arkadaslar... hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum... birbirimize destek olduk bu zorlu sürecte... ama kaybetmiyoruz... kazandık...kazanacagızda... güzel günlerin bizi bekledigini biliyorum... ilerde bu günleri gülerek anlatacagız... o günlerin bir an önce gelmesini diliyorum... umut bitmez tükenmez...

başım ağrıyo midem bulanıyo gözlerimin önü kararıyo çook kötüyüm çoook

hocam şimdi hiç umut yokmu diyosunuz bizim için bu açıklama ne kadar doğrudur:ggggdw:
açıklma derken forumdaki bazı kişilerin ortaya attıkları mı yoksa bakanın açıklaması mı? herhalde bakanın açıklamasıdır...
bakan AA haberine göre kadrolu demiş ve galiba da bundan sonra da kadrolu olur şubat da dahil...
ancak tek anlaşılmayan yeni alım mı sözleşmelilerin de olacağ mı .. ben bu konuda tam olarak zihnimi oturtamadım.. ama son bilgilere ve yorumlamalara bakınca sanki sözleşmeliler de işin içinde olacak gibi gliyor.. işte bu durum fena

tşklr canım sagolasın sende benim için öylesin... burdaki tüm arkadaslarımı seviyorum.... burada olmak güzel ...sizlerle olmak baska bir güzellik arkadaslar... hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum... birbirimize destek olduk bu zorlu sürecte... ama kaybetmiyoruz... kazandık...kazanacagızda... güzel günlerin bizi bekledigini biliyorum... ilerde bu günleri gülerek anlatacagız... o günlerin bir an önce gelmesini diliyorum... umut bitmez tükenmez...
KESİNLİKLE:congratulationscut4

açıklma derken forumdaki bazı kişilerin ortaya attıkları mı yoksa bakanın açıklaması mı? herhalde bakanın açıklamasıdır...
bakan AA haberine göre kadrolu demiş ve galiba da bundan sonra da kadrolu olur şubat da dahil...
ancak tek anlaşılmayan yeni alım mı sözleşmelilerin de olacağ mı .. ben bu konuda tam olarak zihnimi oturtamadım.. ama son bilgilere ve yorumlamalara bakınca sanki sözleşmeliler de işin içinde olacak gibi gliyor.. işte bu durum fena
evet hocam doğru anlamışsınız çok sağolun bende iyice çöktüm sinirden gözyaşlarım durmuyor bu kadar yaklaşmışken olamaz bu haksızlık:77wu[1]:

hocam ben bir şekilde bu yıl bitmeden bizi alırlar en kötü ihtimalle şuabatta ipini koparanı okul önceci diye alacaklar diyorum...bu benim fikrim çünkü çok şansları yok....sonunda onlar bize muhtaç...bunca ücretli kölelik yaptırdılar şimdi herşey bizim lehimize...

evet burada en sıkıntılı anlarımızı paylaşıyoruz.... hemde birbirimizi bu konuda en iyi anlayan kişileriz.... gerçek anlamda bir araya gelemeyecektik bu forum olmasa... burada ben güzel şeyler öğrendim ve hala da destek alıyorum ve moral buluyorum...
inşallah atanmış olarak birbirimize güzel temennilerde bulunarak forumun başka konularında paylaşım yaparak gelecekte olan günlerimizi geçireceğiz... umudum bir tükeniyor bir fazlalaşıyor... ama bütün olumsuzluklara rağmen umudumu yitirmeyeceğimmmmm....... :))) duysun çıbıkçııı:)))))) :3613411xz: :3613411xz: :3613411xz:

başım ağrıyo midem bulanıyo gözlerimin önü kararıyo çook kötüyüm çoook
canım dikkat et cık biraz dinlen okuma bir süre... tansiyon sanırım...g.olsun arkadasım...saglıkkkkkkkkkkkkkkk en önemlisiiii

yaa arkadaşlar yeni geldim yorumlarıda okudum iyice offf yanedir bu başımıza gelenler Allahım sen yardım et... belki şimdiki alımlarkadrolu olur ama şubatta boşalan yerlere sözleşmeli atarlar bellimi olur... şu kalan 5000 i almaları gerek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya hakikaten şimdi niye saldırdılar ki hüseyin hocaya ben anlamadı..benim nickim başkaydı önceden fakat sitede tadilat olunca bizim nick ve şifre de gitti bir trürlü kabul etmedi nedense..geçen yıldan beri üyeyim aslında..uzun zamndır takip ediyorum her kez hocam puanım şu atanır mıyım derken sosyaci hüseyin diyordu şimdi atama olmaya bilir deyince kötü mü oldu? biz bir birimize saldırırsak diğer branşlara ne kaldı ki?
bu arada ben hala yanıt alamadım hocam branşınıs sosyal mi okul öncesi mi merak ettim?
not;ben de çubukçunun atandığı okula müdür olmassam 3 yıla:36_11_6:

hocam ben tarih öğretmeniyim.... 2002 de göreve başladım

teşekkür edrim ,merak ettim yalnızca..okul öncesi sitesinde bulunmanız ve farklı bir branştan olmanıza rağmen bizlerle olmaanız çok güzel bir davranış teşekkürler..özellikle de farklı branşların bizi bir kaşık suda boğasının olduğu şu günlerde...sosyal öğretmeni kpss zede 15 yıllık arkadaşım(öyle laf ola değil hem can ciğerdik sözde..)la bile arkadaşlığımızı bitirdi şu atamalar...dilerim hatta pardon inanıyorum ki hepimiz atanacağız ve onlar da izleyecek...sonunda bir gün tabiki onlar da atanacak atansınlar da ..ve o gün geriye baktığında bu b...an sistem yüzünden beni kaybettiğine çok üzülecek...

aynen benimde başım çok ağrıyor.nasıl umutlandık.yüzdük yüzdük tam kuyruğuna gelmişken nasıl olur.bize bu kadar yaklaşmışken bir okadar uzaklaştı.

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 831354 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Sayın ------; Öncelikle aldığınız haber ve bilgiler bakanlığımızca yapılan bir açıklama değildir. Ayrıca; kadroya geçen her sözleşmeli öğretmen yerine sözleşmeli öğretmen ataması yapılacaktır. İyi günler dileriz.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
goLdman
6 Kasım 2009 21:24 Düzenle Sil .......
ssaassrrrememurlar netten alıntıdır arkadaşlar paylaşmak istedim
hüseyin hocam lütfen bunu yorumlarmısınız,sizce nedemek istiyorlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri