Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Arkadaşlar sözleşmelilerin hepsi mi kadroya geçer,yoksa dışardan da alım olur mu?Lütfen tahminlerinizi yazar mısınız.

tabiki dışardanda alım olur arkadasım ama puan ne kadar duser sonucta bin-2 bin civarı alınırsa:(

hocam o cevap matbu olarak yazılmış bir e-maildir... sorulan sorulara kes yapıştır şeklinde gönderiliyor..

geçen seneye kadar her kadrolu alımın arkasından sözleşmeli alınırdır... bu sistemi nimet değiştirdi.. yani e-mailin son kullanma tarşhş geçti.. önümüzddeki hafta bakan herkesin beklediği cevabı verir.. bu e-maili pek dikate almayın ( nimet almamış çünkü)

evet burada en sıkıntılı anlarımızı paylaşıyoruz.... hemde birbirimizi bu konuda en iyi anlayan kişileriz.... gerçek anlamda bir araya gelemeyecektik bu forum olmasa... burada ben güzel şeyler öğrendim ve hala da destek alıyorum ve moral buluyorum...
inşallah atanmış olarak birbirimize güzel temennilerde bulunarak forumun başka konularında paylaşım yaparak gelecekte olan günlerimizi geçireceğiz... umudum bir tükeniyor bir fazlalaşıyor... ama bütün olumsuzluklara rağmen umudumu yitirmeyeceğimmmmm....... :))) duysun çıbıkçııı:)))))) :3613411xz: :3613411xz: :3613411xz:

inş. canım.... bekle bizi ATAMALAR diyelim...:):): ne diyelim:):):)bak bekle lütfen:) küseriz seninle ha::)))) canım er-gecte olsa atanacagız ...ama bu atama da istedik... bakalım henüz tam anlamıyla bitmedi... herkes birşey söylüyor... bakalım netlessin iyice....:egg61nb:süpriz yumurtadan cıkar gibi cıksa ya ne güzel olur:):):)::egg61nb: CEEEEEEEEE BEN GELDİM:)) __''SENİN ADIN NE'':))) NE OLACAK BEN ATAMA CEEEEEEEEEEEE:):)::)

inş. canım.... bekle bizi ATAMALAR diyelim...:):): ne diyelim:):):)bak bekle lütfen:) küseriz seninle ha::)))) canım er-gecte olsa atanacagız ...ama bu atama da istedik... bakalım henüz tam anlamıyla bitmedi... herkes birşey söylüyor... bakalım netlessin iyice....:egg61nb:süpriz yumurtadan cıkar gibi cıksa ya ne güzel olur:):):)::egg61nb: CEEEEEEEEE BEN GELDİM:)) __''SENİN ADIN NE'':))) NE OLACAK BEN ATAMA CEEEEEEEEEEEE:):)::)

:egg61nb: :egg61nb: :egg61nb:

:36_11_6: :36_11_6: :36_11_6:
:36_7_8: :36_7_8: :36_7_8:

inşallah canım, inşallah....

tabiki dışardanda alım olur arkadasım ama puan ne kadar duser sonucta bin-2 bin civarı alınırsa:(

Cevabın için teşekkür ederim.Bu benim için çok önemli çünkü büt mağduru olarak atanamamıştım.

[ı]inş. Canım.... Bekle bizi atamalar diyelim...:):): Ne diyelim:):):)bak bekle lütfen:) küseriz seninle ha::)))) canım er-gecte olsa atanacagız ...ama bu atama da istedik... Bakalım henüz tam anlamıyla bitmedi... Herkes birşey söylüyor... Bakalım netlessin iyice....:egg61nb:süpriz yumurtadan cıkar gibi cıksa ya ne güzel olur:):):)::egg61nb: Ceeeeeeeee ben geldim:)) __''senin adın ne'':))) ne olacak ben atama ceeeeeeeeeeee:):)::)[/ı]

işte budur ya:) allah nazardan korusun sizi deniz hocam :36_11_6:süpersiniz bir okulöncesi öğretmeni olarak bende böyleyim bazen diyorum acaba normalmiyim diye ama iyi böyleyiz yoksa bu işi bu kadar aşkla sevmezdik:36_7_8:
Hayırlısı ne yapalım okulöncesi öğretmenleri bir ata bindik ya nasip diyoruz salı ya da çarşamba iyi haberler gelecek inş.[sıze=5]olumlu düşünelim her şey bitmedi daha arkadaşlar pes etmeyinnnnn[/sıze]

işte budur ya:) allah nazardan korusun sizi deniz hocam :36_11_6:süpersiniz bir okulöncesi öğretmeni olarak bende böyleyim bazen diyorum acaba normalmiyim diye ama iyi böyleyiz yoksa bu işi bu kadar aşkla sevmezdik:36_7_8:
Hayırlısı ne yapalım okulöncesi öğretmenleri bir ata bindik ya nasip diyoruz salı ya da çarşamba iyi haberler gelecek inş.[sıze=5]olumlu düşünelim her şey bitmedi daha arkadaşlar pes etmeyinnnnn[/sıze]

amin... :)

tşklr hocam böyleyiz bu meslek askla sevgiyle böyle yapılır... buyum buyuz biliyorum... bende diyorum bazen kendime delimiyim neyim:)) yok yokk normalsin deniz devam:))) bizler böyle oldukca hiç bitmez umutlarımız... en güzeli bu hocam...:36_3_12:

tşklr hocam böyleyiz bu meslek askla sevgiyle böyle yapılır... buyum buyuz biliyorum... bende diyorum bazen kendime delimiyim neyim:)) yok yokk normalsin deniz devam:))) bizler böyle oldukca hiç bitmez umutlarımız... en güzeli bu hocam...:36_3_12:

:36_3_12: inş.hocam inş.evet ağlasak ne olacak sanki en güzeli bu evet sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar
sağlık olmazsa hiç bir şey olmaz
burayı çok seviyorum kendimi düşünmüyorum sizler de hep aklımda ve duamdasınız burada güzel şeyler paylaşacağız inanıyorum ben:36_7_8:

wallahı hayırlısı dıye dıye kac hafta bekledık.bekledık de benım gösterı calısmaları basladı bıle.dönem içi gösterı hazırlıyorum ve aklım atamalarda.ağzımdan bısey kacırcam dıye korkuyorum.atamalar bellı olsaydı da benım su gösterı ıptal olsaydı.:)
özellerden bıktım artık.işim oldgu ıcın sukredıyorum ama wallahı yoruldum....

arkadaslar tahmınen kaca duser lutfen bırı cevap yazsın cok umutsuzum

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bu ay içinde 10 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bu ay içinde 10 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacağını söyledi. bu ay içerisinde gerçekleştirilecek 10 bin öğretmen ataması için Maliye Bakanlığı ile yaptıkları sözlü görüşmelerde mutabakat sağladıklarını belirtti. Bununla ilgili yazışmalara devam edildiğini ifade eden Çubukçu, ''Kasım ayı bitmeden atamaları yapmayı düşünüyoruz'' dedi. Bakan Çubukçu, Kasım ayında atanacak öğretmenlerin tamamının kadrolu olacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bu ay içinde 10 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacağını söyledi.

Bakanlığının bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısına verilen arada, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çubukçu, ''Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?'' sorusu üzerine, bu ay içerisinde gerçekleştirilecek 10 bin öğretmen ataması için Maliye Bakanlığı ile yaptıkları sözlü görüşmelerde mutabakat sağladıklarını belirtti. Bununla ilgili yazışmalara devam edildiğini ifade eden Çubukçu, ''Kasım ayı bitmeden atamaları yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

Bakan Çubukçu, Kasım ayında atanacak öğretmenlerin tamamının kadrolu olacağını bildirdi.

ARKADSLAR BU HABER BU GECE VERILDI OKULONCESI SITESINDEN MSJ OLARAKTA BANA GONDERILMIS PAYLASMAK ISTEDIM YORUMLARINIZ NELER

Huseyın hocam nolucak sımdı bızım puan otomatık yukselecekmı?

:36_3_12: inş.hocam inş.evet ağlasak ne olacak sanki en güzeli bu evet sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar
sağlık olmazsa hiç bir şey olmaz
burayı çok seviyorum kendimi düşünmüyorum sizler de hep aklımda ve duamdasınız burada güzel şeyler paylaşacağız inanıyorum ben:36_7_8:

öyle hocam...sizde kendinize iyi bakın lütfen...

wallahı hayırlısı dıye dıye kac hafta bekledık.bekledık de benım gösterı calısmaları basladı bıle.dönem içi gösterı hazırlıyorum ve aklım atamalarda.ağzımdan bısey kacırcam dıye korkuyorum.atamalar bellı olsaydı da benım su gösterı ıptal olsaydı.:)
özellerden bıktım artık.işim oldgu ıcın sukredıyorum ama wallahı yoruldum....

çok iyi anlıyorum arkadaşım seni 6 senemi verdim koskoca 6 sene çok şey öğrendim bu meslekte her türlü veli modelini gördüm 11 yıllık meslek hayatımda sabret elbet allah bizi bizden daha iyi biliyor kaldıramayacağımız yükü bize vermez emin ol bitecek senin adına da inanıyorum ve o biteceği ana kadar o yavruları allah'ın emaneti olarak gör ve elinden gelenin fazlasını yap orada kazandığın tecrübeler sana hayat boyu ışık olacak sana kalacak :) ben yılda 3-4 gösteri yapardım çalıştığım kurumun politikası bu idi amahepsi bana tecrübe ve kendime güven olarak geri döndü şimdi kuru tahta üzerinde bile ben bu mesleği yaparım inş. Mutsuz olma biteceğini düşün ve umudunu içinde sakla
güzel olacak inş.:36_3_12: Allah yardımcın olsun kuvvet versin inş.

Allah senden razı olsun huzurkoyu arkadasım...ıcımı gercekten ferahlattın...

ya bide kafama takıldı sınıf öğretmeni alacagız diyolar ya çocuk gelişimi alsınlar ordanda mezunlarımız vardır dimi ama arkadaşlar offfff kafam duman oldu yerimden kalkamıyorum çok kötüyüm çoooooooooooooookkk

Belki de bizden çok alırlar:)inş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri