Kpss alan bazında sıralamaya göre yazacağımız iller nelerdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan p3753
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@p3753
merhaba arkadaşlar alan bazında sıralamalar belli oldu malumunuz peki hangi illeri yazacaksınız?
ben balıkesir i düşünüyorum.

ben izmit istanbul sakarya falan yazmayı düşünüyorum..

ben önce izmir sonra manisa, balıkesir, aydın, muğla, denizli, kütahya, uşak, burdur, çanakkale... yani egeyi yazıcam ama şu klavuz da bi açıklansın. bir de internetten yapbiliyormuyduk tercihleri? neyden sonra yapacağız biz bu tercihleri neyi bekliyoruz ?

ben önce izmir sonra manisa, balıkesir, aydın, muğla, denizli, kütahya, uşak, burdur, çanakkale... yani egeyi yazıcam ama şu klavuz da bi açıklansın. bir de internetten yapbiliyormuyduk tercihleri? neyden sonra yapacağız biz bu tercihleri neyi bekliyoruz ?

osym adresindeki tercih formu görünecek ordan yapacaksın.öğleden sonra görünür heralde..

offf burcu arkadaşım offf. şuan izmirdeyim nişanlımın yanında. boludan buralara gelmek istiyorum. onun da işi burda, hayaller kuruyoruz evler bakıyoruz, sıralama tahminimden çok geride kalmış, allah hayır etsin ne diyim...

meb in sayfasında değilmi hocam tercih sayfası ilsis meb die bişey var. ordan tercih yapacağız bu arada meb personel açılmıyor hadi hayırlısı...

meb in sayfasında değilmi hocam tercih sayfası ilsis meb die bişey var. ordan tercih yapacağız bu arada meb personel açılmıyor hadi hayırlısı...

evey kastettiğim oydu aslındaa :) osym dedime bakma sen :) kafamı kaldı dünden beri :) buarada naturel işallah istediğin yer olur.bende özellikle izmit istiyorum.üniversitede zaten istanbuldaydım,artık tekrar bi yerlere gidip yeniden uğraşmak istemiyorum.ailemin ve nişanlımın yanında kalmak istiorum bakalım hayırlısı..

ya hani yaaa kilitlenmiş sayfalarr hiçbişey göremioruzkii,off gene beklicez heraldee..

arkadaşlar bir sorum daha olacak. sanırım okullara gör tercih yapacaktık. ben sayfayı çoktan açtım ama sadece iller verilmiş, ilçeler yok, okullar yok. bu yılki şark bölge diye geçen yerler nereler bilmiyorum. bunlara nereden bakacağız?
bir de eş durumundan şark görevi yapma zorunluluğu kalkıyor mu? yani şimdi şark bölgesini yazmazsam yıllar sonra bile yinede şarka gitmem zorunlu mu? bu arada resmi nikahımız cuma olacak, buna göre cevaplarını bekliyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri