Kukla örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MAVI_KIZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar bugün bir fare kuklası yapmam gerekiyor değişik güzel ve basit örnekleriniz varsa yardımcı olurmusunuz?? tşkler...

bendeki fareyi ekledim belki işine yarayabilir...

yardımınız için tşkler...

arkadaşlar bana da kukla oyunu lazım deniz ve balıklarla ya da meyve sebzelerle olursa çok sevinirimm..

arkadaşlar çok acil gölge kuklası kalıbı istiyorum sitede vardı biliyorum arama yaptım ama bulamadım ...
yardımcı olun lütfen çok acil tşkler..

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR altu... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

HOCAM HACİVAT KARAGÖZ OLARAK ARATIRSANIZ ÇIKIYOR mrymu58 İSİMLİ ARKADAŞIN GÖNDERDİĞİ KALIPLAR VAR

teşekkürler hocam

çok tşkler yardımlarınız için:))

işine yarar dilerim

ay çok güzelmiş yapacam çok tşkler yardım için :))

bunlar çok güzel.ellerinize sağlıkkkkkkkk.

meraba arkadasşlar kuklalarla ilgili ödev teslimim war,tavsan tavukve yengeç kukla kalıbı gönderebilirmisiniz?:egg61nb:

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR guuden... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

arkadaşlar kendi yolladığım adına beğenmenize sevindim;umarım işinize yaramıştır:)

göndermemmize gerek yok ...kuklalar bölümünde bakarsan istediğin çeşitte bulabilirsin

nesli çok beyendim ilk defa gördüm bunu aşk olsun:(::(((

nesli çok beyendim ilk defa gördüm bunu aşk olsun:(::(((

canımcım bende de yoktu ki arkadaşımızın ihtiyacı varmış aradım buldum ekledim:)olsaydı sanada gösterirdim aşk olsun yani

arkadaşlarr, en az 5 en fazla 10 karakterden oluşan bir kukla hikayesine ihtiyacım var kuklaları konuşturabileceğim bir hikayee... şimdiden teşekkürler.

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR çitlembikkk... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri