Kukla örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MAVI_KIZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaslar acıl !! bı de 4,5 gunden berı hıkaye kıtaplarını kullanıorum dıl etkınlıklerınde ama kukla gosterısı yapmak ıstıyorum fakt kendıme pek guvenım yok bu konuda sanırım ? hanı ılgılerını cekemessem dıye ..gercı gordugum çocuklarda kolay dıkkatlerı toplanıor..fakat bı o kadar da cabuk dagılıyor..ama kukla gosterısı yapmak ıstııyorumm!!! uyku yu sevmeyen öğrencım var yarın bu konuya degınecegım bı tekerleme buldum ama hıkaye de ıstıyorum yardımcı olabılır mmısınız? tesekkurler

arkadaslar bır ay gecmesıne rağmen sınıf kuraları anca oturuyor ..fakat sorun yasadıgımda gercekten bazen kendımı caresızz hıssedıyorum :(

özellıkle su paylaşma konusu ( sınıfımdakı öğrencılerım ın bazılarının malları ı çok kıymetlı !)

paylaşma konullu kukla hıkayesı arıyorum cunku bılıyorum konuları kukla ıle işledıgımızde bu çok etklı oluyor

bulamasam da uydurucam artık bıseyler kendı hıkayemın yazarı olucam !!!

kukla eşliğinde soru sorarak kuralları öğretebiliriz mesela bi kukla seçersiniz ''ben bu sabah ne yaptım arkadaşlar biliyormusunuz? erkenden kalktım yüzümü yıkadım ve kahvaltı için sofraya oturdum kardeşimle yumurtamı paylaştım sonra babamla çikolatamı annemle meyve suyumu siz kimlerle neler paylaşıyorsunuz?'' bu şekilde paylaşmayı öğretebilirsiniz kolay gelsin

çok tesekkur ederım ılgılendıgınız ve cevap yazdıgınız ıcın .ıyı calısmalar

sayın hocalarım,ablalarım,abilerim,kardeşlerimm benim tavşan ve ve insanla(kız) böyle çoğunluğu diyalog olan orta uzunlukta bi hikayeye ihtiyacım var kukla ile anlatmak için bana yardımcı olur musunuzzzz lüffteeennn ????

yaa kimse yokmuu yardım edebilecekkk???

merhaba arkadaşlar ben özge harran üniversitesi çocuk gelişimi 2.sınıf öğrencisiyim.kukla senaryosuna çok ihtiyacım var.kukla senaryosunda komedi ve eğitsel amacın olmadına dikkat ediyorum.şimdiden teşekkürler....

daha başka örnekLer qeLebiLrmi_? qeLrse çoK ii oLuR .. şimDiden sağoLuN (:

çok güzel çalışmalar paylaşımınız için teşekkürler.bana da lazım parmak kukla örnekleri fakat çocuklara yaptırmak istiyorum geçen sene yaptırmıştım siteden alıp gene:)bu sene de yaptırmak istiyorum çocukların boyayıp kesebileceği türden çalışmalar varsa elinizde eklermisiniz..

uygulamalı sınavımız var ve hareketlı comak kukla yapmamız ıstenıyor kalıplarıyla beraber olucak bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?sımdıden tesekkurler

arkadaşlar agzı hareket eden kukla ve bunla ilğili metin yzısı kuklayı oynatabilicegim hikaye tarzı bi yazı lzım yardım için şimdiden teşkürler

nerde amaaa hikayeee

Uykuyu sevmeyen zurafa adli bir hikaye bulmustum ...

acil meyvelerle ilgili hikaye ya da çomak kukla anlatılabilecek hikaye lazım yardımcı olursanız sevinirim:................

arkadaşlar aile kavramını verebileceğim ve 3 yaş grubunun zorlanmadan yapabileceği kukla örneklerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

arkadaşlar hacivat karagöz çomak kuklası lazım acil

ya ben bişey diyeceğim ama lütfen alınmayın ben istediğim hiçbirşeyi bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim by

arkadaşlar en az 4 karakterli parmak kukla yapıcam ama bunun içinde hikayesi gerekli. yardmcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri