ÖĞretmenler GÜnÜnÜz Kutlu Olsun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan birtan78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@birtan78
TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN VE ÖĞRETMEN ADAYI ARKADAŞLARIN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM.SAĞLIKLI,MUTLU,GELECEĞİ GÜVENLİ GÜNLER DİLEĞİ İLE..................

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIN BU ANLAMLI GÜNLERİNİ KUTLUYORUM..........
ÖĞRETMEN OLMAK ANLATILMAZ BİR DUYGUYMUŞ......

sevgili öğretmenlerimm ve benimm gibi geleceğinn öğretmenn adaylarıı arkadaşlarım;
bu özell ve çokk güzell gününüzü kutluyorrummm...hayırlı başarılı bir ömür ve öğretmelikk diliyorumm hepinize..

öğretmenimm canım benim,canım benimm
seni ben pek çokk pek çokk severimmmmm:D:D:D

sevgiler..

Gününüz kutlu olsun arkadaşlar....

Bu güller sizin için...

çok heyecanlıyım ya.öğretmen olmak çok güzel bir duygu.herkesin öğretmenler gününü kutluyorum.Darısı öğretmen adaylarının başına.

öğretmenler günümüz kutluuuu olsun arkadaşlarrrrrrrr....

Tüm meslektaşlarımın ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyorum.Daha iyi şartlarda çalışmak umuduyla sevgilerrrrrr

Ben de çok heyecanlıyım..ilk öğretmenler günüm olcak:) Bütün öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın öğretmenler gününü kutluyorum..:36_3_12:

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.
(ATATÜRK)

ne mutlu... tüm öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlarımızn öğretmenler gününü kutlarım.....herkese başarılar...

bende tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum

bütün öğretmenlerin ve benim gibi kadro alamamış ama mesleğini icra eden ve çok seven öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
seneye görüşmek dileğimle...
sevgiyle kalın...öpüldünüz:Pp

arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun.

değerli öğretmenlerim ve öğretmenlik mesleğine adım atacak olan arkadaşlarımın bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Daha nice öğretmenler gününü hep birlikte kutlamak dileği ile..

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN:)

Bilginin kaynağı,sevginin sembolü umudun habercisi dünyanın en zor ve kutsal mesleğinin temsilcilerii hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun.:36_3_12:

Tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının öğretmenler günü kutlu olsun

öğretmenler günümüz kutlu olsun arkadaşlar,başarılı nice yıllara...

öğretmenler gününüz kutluuuu olsuuuunnnnnnnnnnnnnnn

:36_3_12::36_3_12::36_3_12:arkadaşlar hepinizin öğretmenler künü kutlu olsun:36_3_12::36_3_12:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri