Okul öncesi alanında yüksek lisans yapılabilecek üniversiteler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan estrellademar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
ales hangi tarihte yapılıyo?öyleyse 3 yıl geçerliliği var sınavın değilmi

yani bu sınava 2.sınıfta girebilirmiyiz?

sayın cadicikk ben okul öncesinden bu yıl mezun oldum ve mezuniyetimden hemen sonra me.ü.de pdr alında yüksek lisansa kabul edildim..şubese sana tavsiyem pdr de yüksek lisans yapman imkansız değil..sadece araştırmaktan vazgeçme..

Bende yapmak istiyorum ama ingilizce gözümü korkutuyor. o yuzden yapmak istemekle yetincem sanırım. yada 1 senemi sadece ingilizceye vercem.))

mayıs ve kasımda yapılıyor sanırım. baswurularıda 1 ay onceden.

sayın cadicikk ben okul öncesinden bu yıl mezun oldum ve mezuniyetimden hemen sonra me.ü.de pdr alında yüksek lisansa kabul edildim..şubese sana tavsiyem pdr de yüksek lisans yapman imkansız değil..sadece araştırmaktan vazgeçme..

teşekkürler canım.kaç puanla kabul edildiniz.not ortalama ve ingilizce varmı.kendi alanımız olmadığı için yüksek lisansı kaç yılda bitıyor.lütfen cevap yazarmısınız.sizede başarılar diliyorum.bahar alesine gireceğim inşllah.

bende yıllardır ing engelinden başvurmadım hiç bir yere bu sene de kpds yi halletmeye çalışıyorum yükselmek için ing şart arkadaşlar bence vakit geçirmeden halledin derim

merhabalar ben aibü de yüksek lisans yapıyorum başvuru için alesden en az 70 almanız gerekiyor dil için kpds veya üds den en az 50 almanız gerekiyor ama bazı üni ler kendisi dil sınavı yapıyor bir de bilim sınavı ve mülakatı geçmeniz gerekiyor

üds den kaç puan almalı öğrenebilirmiyim selçuk üniversitesi okulöncesi yüksek lisansı için bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

Ales'ten 70 ve üds, kpds yada dengi sınavlardan 50 barajdır. Ayrıca, dil sınavını bazı üniversiteler kendisi de yapıyor, benim bir çok arkadaşım dil puanı olmadan yüksek lisansa kabul edilmiştir. Birbirinizi korkutmayın lütfen olmayacak bir şey değil, benim alesim 78 ve bu sene birçok üniye başvurmayı düşünüyorum. Mülakat aşamasında dönen torpil de yadsınmayacak derecede. Herkese başarılar..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri