Okul Öncesİ ÖĞretmenİ olmasaydiniz?

okulöncesi öğretm gerçekten beni anlatan bir meslek aynı zamanda resimlerimi çizimlerimi geliştirmemede yardımcı oluyor ve tabiki çocuklarrrrrr pıtırcıklarım ..........

pdr okuyup rehber öğretmen olmak isterdim..

merhaba arkadaşlar ne güzel bir ailesiniz böyle aranızda olmaktan çok mutluyum :)

eğer oöe öğretmeni olmasaydımmmmm....
kesinlikle politikayla ilgilenirdim ve yeni fikirlerimi,dünya görüşümü tüm dünyayla paylaşırdım...
Robin Hood olup zenginden alıp yoksula verirdim.
Çeşitli denetleme ve teftiş yetkim olmasını isterdim.İstediğim her yeri teftiş edebilmeyi isterdim.
Bomba imha uzmanı olmak isterdim.her an ölüm korkusuyla burun buruna:)))
FBI ajanı olup iz sürmek isterdim:)
Koca bir tekne alıp balıkçı olmak ve o hep duyduğumuz ıssız adalara gitmek isterdim:)ama ıssız adaya giderken yanımda 3'den fazla şey götürmek isterdim:)))))

slm arkadaşlar sorunlarımızı paylaşacagımız bir sitemiz oldugu için çok mutluyum burdan kadroluların bize olan tavırlarını kınadıgımı ve okul yöeticilerimizinde tavırlarınıda kınıyorum bize bakıcı gibi bakmalarından nefret ediyorum bu arada seda bahşi arkadaşımın herşeyi açık yüraklilikle yazdıgı için tşkler ben aslen elazıglıyım ama izmir bergamada oturuyorum SELİN ATEŞ

Sanırm yine öğretmen olurdum.Çünkü en istediğim meslek buydu.Branş öğretmini olurdum şuanki mesleğimde olmasaydım diye düşünüyorum....

bir arkadasım bır yere yemege gıdıyor ve ordakı kucuk kıza 'bak bu abla da ogretmen sayılır' dıye tanıstırılıyor!!! bu mesleği ne yazık ki bazı insanlar küçümsüyor.önemli görmüyorlar.diğer öğretmenlerden farklı göruluyor.meslegımı cocuklarımı cok sevıyorum.ama bu duruma cok kızıyorum.

Polis olmayı isterdim =)))

öğretmenlik olsunda hangi branş olursa olsun

matematik öğretmenliği (hayalimdi açıkçası), psikolojik danışmanlık bide folklör hocası olmak isterdim...

psikiyatris olurdum

çocuk doktoru yinede cocuklardan vaz gecemiyorum onlarda benden:))

ben öğretmenlikten asla vazgeçmem eğer anasınıf öğretmeni olmasaydım sınıf öğretmenliğini tercih ederdim

ben polis olmayı çok istemiştim hala da içimde bir ukde olarak kalmıştır. ama çocuk olmayı da seviyorum :) bu yüzden bu mesleği seçtim

tsarımla ilgili bir mesleği seçerdim...

pdr,ingilizce veya beden eğitimi..

ben diğer olarak kulllandım ama. okul öncesi öğretmni olmaktan memnunum. eğer okul öncesi bölümüm olmasaydıda herhangi bölüm olabilirdi.

ama öğretmnlik mesleğini çocukları sevmeyenler asla yapmamalı..

coğrafya öğretmeni ,tarih öğretmeni yinede öğretmenlikten vazgeçemiyorum pedegog yada tiyatrocu olmak isterdim

ben daha önce de iktisatı bitirmiştim.sonra okulöncesi öğretmenliğini okudum.şunu söyleyebilirim ki öğretmenlik hele de okulöncesi öğretmeni olmak çok güzel bir duygu.tarif edilemez bir mutluluk...yeniden dünyaya gelsem yine okulöncesi öğretmenliği okurdum.öyle ki ilk okuduğum iktisatı bile faka bastırdı.bıcır bıcır miniklerle olmak çoooook güzel.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri