Okul Öncesİ ÖĞretmenİ olmasaydiniz?

sınıf öğretmei olurdum ...anasınıfı öğretmeni olmak çok güzel

kesinlkle bilgisayarci olurdum:) zaten yarida birakip kiz meslek sectim
:)

öğretmenlik kutsal ve bi okadar toplumsal statüsü düşük bir meslek,insan yapabildiği başarabildiği alanda as olmalı

bende daha önce iki yıllık bir bölüm bitirdim daha sonra okul öncesi öğretmenliğini kazanıp okudum mesleğimi çok seviyorum eğer okul öncesi öğretmeni olmasaydım türkçe öğretmeni olmak isterdim öğretmenlik güzel bir meslek her türlü zorluğuna rağmen

kesinlikle ingilizce öğretmeni olurdum ama bu bölümü seçtiğim için hiç pişmannn olmadım

bnce olmasaydım matematik öğretmeni olmak isterdim

matematik öğretmeni olmak isterdim

polis olmak isterdim.

sporcu olmak isterdm

Hayattaki bütün güzel kareleri kendi fotoğraf makinemle yansıtmak isterdim.

edebiyat öğretmeni ya da rehberlil öğretmeni olmak isterdim öğretmenlik vazgeçilmez

bilmem ben mutluyum yine öğretmen olmak isterdim ama galiba sınıf öğretmeni olmak isterdim :)))

bnde hemşilerilk okumatı isterdim hayalimdi ama sonrada çocuk gelişimini okumaya karar verdim

mutlaka psikolog veya psikolog veya pdr ci olmak çok isterdim.hala da öss ye girip psikoloji okumayı istiyorum. ama keşke 25 yaşında olsaydım:(

ben dıger sectım mımar olmak ısterdım cunku

Mesleğimden çok memnunum ama eğer öğretmen olmasaydım polis olmak isterdim.

öğretmenlik mesleğini yaptıktan sonra en iyisi bence okul öncesi ama hayalim hep iyi bir yönetici olmaktı inşallah milli eğitimde olurum artık :) hayallerimin peşinden gideceğim

ben eczacı olmak isterdim

kesinlikle resim ya da grafik alanında bişiler okurdum ama resimi çok sevsem daha hiçbişey çocuk sevgimin önüne geçemez :))

aslında okulöncesi öğretmenliği bir harika...fakat olmasaydımUZMAN PSİKOLOG ya da sınıf öğretmeni olmak isterdim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri