OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
madem bir sıralama yapılacak arkadaşlar herkes bir önceki mesajdan alıntı yaparak kendi puanını uygun bir sıraya koysyn yanına da kullanıcı adını yazsın.

örneğin ilk mesajlarda 1....X puan COADMİN
2....x PUAN ŞEKLİNDE CEVAP YAZACAK OLAN KİŞİ SON MESAJI DÜZELSİN DAHA VERİMLİ OLUR SİZLER İÇİN.

arkadaşım puan 46 küsürde kaldı nasıl 41,43,44 lerde atama oldu anlıyamadım emin misin? Anca bu ek alımda 40 kadar düşer benim tahminim.
evet eminim hocam çünkü benim bir arkadasım 44 ile sapancaya gitti diğeri ise 43 ile muşa gitti su an pasa pasa calışıyorlar bunun için size kesin konuştum bunlar kulaktan dolma bir haber değil bizzat kendim gördüm darısı bizim basımıza bende 40 a kadar düşer diye düşünüyorum ama gönül isterki hiç taban puan olmadan herkes atanır inşallah:36_15_4:

benımde 46 478 hayırlısı bakalım ne olacak

hocam 10000 atamada puan 46 ya indigine göre aralarda 41,43 ve 44 lerde atandıgına göre eger sözleşmeli atama olursa kesin gidersin taban puan ise tahminen bana göre 40 a düşer diyorum ama yine alım cok olur da bütün bekleyen arkadaslar atanır hepimizin bekledigine deger inşallah:congratulationscut4
bu 41 ler 44 nasıl olur hocam benimde 44.669 bütün tercihlerim doğuydu 21 bile şaretledim olmadı 40 kadar düşeceğini sanmm 888 tane kadro bunların hepside kadroya geçmez geçen kadar sözleşmeli olacağına göre 40 imkansız 45 ancak amncal şubatta bi güzellik yaparlarsa 40 öyle düşer umrım sizin tahminleriniz doğru çıkar:36_3_12:

bu 41 ler 44 nasıl olur hocam benimde 44.669 bütün tercihlerim doğuydu 21 bile şaretledim olmadı 40 kadar düşeceğini sanmm 888 tane kadro bunların hepside kadroya geçmez geçen kadar sözleşmeli olacağına göre 40 imkansız 45 ancak amncal şubatta bi güzellik yaparlarsa 40 öyle düşer umrım sizin tahminleriniz doğru çıkar:36_3_12:
aynen katılıyorum arkadasım ya 41 44 vs nasıl olur ben 46 478 le atanamadım ustelık 21 ı de ısaretledım neresı gelırse gelsın gıdecem dedım valla bunşarı duyunca uzuluyorum ınsallah bu bu atamada oyle bısey olmaz napalı bızım meclıste dayımız yok :36_11_13:

benim puanım da 54.294

benimde 44.668

mrb arkadaşlar benim puanım 45.635

bende 46.798 altında atama olduğuna inanmıyorum tc den bakıp görmedikten sonra da inanmam.bende 21 işaretledim olmadı

sıra bana gelirmi bilmiyorum ama benim puanımda 42. 906 inşallah hepimizin atanması dileğiyle

slm arkadaşlar benim puanımda 44.331:((:36_11_13:

arkadaslarımınkıde yazayım 57 52 53 49 benımkıde 49

benim de puanım 51

arkadaşımınkini de yazayım. 41 ve 49

arkadaşlar ben aöf 3.sınıf öğrencisiyim 2008 kpssye bende girdim bende başvurabilir miyim sözleşmeli alıma.aydınlatırsanız sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri