OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
bi arkadaş 40 lara kadar iner yazmış ama imkansız gibi birşey ancak 45te durur çünkü taban genişliyo her bir puanda en az 500 veya daha fazla oynama var

inanın kalbim yerinden cıkcak gb bugün gözümü büyük bi heyecanla açtım.allahım herkesin yardımcısı olur inşaallah.hepimiz güzel haberlerimizi yazarız herkes atanır 30 aralık hepimizin unutamayacağı gün oluur

Kalp malp kalmadi artik bende :((((((

heyecandan mideme kramp girdi valla:((sinirsel galiba,çok gerginim....:(((Hepimizin hakkımıza hayırlısı olsun arkadaşlar...

Aaaamİİİİİİİİİİİİİnn:)))))))))))))))

Kalp malp kalmadi artik bende :((((((
ya arkadasım sen bi sakin ol lütfen o sayfadan o sayfaya koşturup duruyorsun üstelik çok ümitsizsin gibi görünüyo ve acayip kafaya takmışsın bizde öyleyiz ama sen bi farklısın :)) sakin sakinnnn

bende şimdi acayi heyecan yaptım asıl çarşamba sabahı napcaz siz onu düşünün... ben öglene kadar foruma bakmayacagım ve telefonlarada bakmayacagım:)) benden işgüzar arkadaslarım eminim benim yerime bakıp haber vermek isteyeceklerdir :)) bide soran sorana olacak, ve diyecekler falanca şu puanla atanmış bende sonucu az cok tahmin edecegimden dolayı telefonlarada bakmamaya karar verdim :)) sizede tavsiye ederim:))))) forumada bakmayacagım sadece mebsise girip sonucu ögrenip yok yokkk önce foruma bakarım sonra mebisise girerim :)) sanırım böylesi daha iyi :))

bende şimdi acayi heyecan yaptım asıl çarşamba sabahı napcaz siz onu düşünün... ben öglene kadar foruma bakmayacagım ve telefonlarada bakmayacagım:)) benden işgüzar arkadaslarım eminim benim yerime bakıp haber vermek isteyeceklerdir :)) bide soran sorana olacak, ve diyecekler falanca şu puanla atanmış bende sonucu az cok tahmin edecegimden dolayı telefonlarada bakmamaya karar verdim :)) sizede tavsiye ederim:))))) forumada bakmayacagım sadece mebsise girip sonucu ögrenip yok yokkk önce foruma bakarım sonra mebisise girerim :)) sanırım böylesi daha iyi :))
valla arakadasım sizin yazınızı okurken bile kalbim yerinden çıktı sanki, carsamba sabahını yasıyor gb

48 puanla atanırmıyım bunun heycanı atanırsam evimi eşimi bırakıp nasıl gideceğim,gittiğim yerde ulaşım olanakları yerleşim kolay mı zor mu olacak? kafamda birsürü soru işareti,düşünmeyeyim oluruna bırakayım diyorum olmuyor.Bu siteye girip benimle aynı durumda olanları görünce tek ben değilim ya diyerek kendimi avutuyorum..

asıl heyecan çarşamba günü sabahın ilk saatlerinden sonra başlıcak ve atamalar tahmini 10.30da falan yapılır öğlene kalmaz sonuçlar tek tek açıklanır artık foruma giren girene,abovvvvv düğün yeri olur artık buralar inşalhha,ikinci kurban bayramı yaşarız inşlhh,bende sonuç sayfama bakamıcam,önce forma gircem kimler kaçla nere atanmış bakıcam benim puana yakın olanlar ve altında olanlar gitmişse kendime bi cesaret toplayıp(inşalhh toplarım)sayfama bismillah deyip giricem,hayırlı haberler alırda burda bayram ederiz inlş

Arkadaşlar puan kaçla kapatır tahminleri yazalım

foruma filan girip iyice heyecanlanmaktansa biran önce tercih sayfasına bakmak daha iyi degilmi en kestirme

hocam bi bilsek bu sorunun cevabını çok şey değişecek :)

tahmininiz nedir arkadaşlar

burda saçma sapan yorumlar yapıp insanların umutlarını kıran dengesizlere karşı yazıyorum inşallah 40a inecek sizin yüzünüzden kırılan umutlarımız daha çok yeşerecek :.....................ATANACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ben 43 diyorum.

bende okulda olcam inş okulda net çekmez dıyorum çunkı bakmak ıstemıyorum offfffffffffff bu surecıde hayırlı sonuçlarla atlatır mıyıs:((

stresliyim ve gerginim... ssaassrrre inanın ne yerdeyim ne gökte.... bir tuhafım.... 1 gün kaldı ve ben hiç bişeye bu kadar heyecan yapmamıştım... :) hayırlısı.....:egg61nb:

Bende size katılıyorum puan 42-43'e düşecek

çok sağlam bir kaynaktan bilgi aldım 46,500 ile 45,500 puanları arasındaki kişi sayısı 100 civarındaymış

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri