OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
çok sağlam bir kaynaktan bilgi aldım 46,500 ile 45,500 puanları arasındaki kişi sayısı 100 civarındaymış

eee hocam.... nereye kayboldunuz???? engin bilgilerinizden faydalanmak isteriz doğrusuuuu....!!!!

çok sağlam bir kaynaktan bilgi aldım 46,500 ile 45,500 puanları arasındaki kişi sayısı 100 civarındaymış
arkadaşım eğer bu doğru ise umarımda öyledir 46.5 üstü 250 olsa zannetmiyorum ama 100de öyle 350 geriye 503 kişi kalıyorpuan rahatlıkla 42 43lere iner belkide inşallah 40lara bile iner

hikaye dinlemek istiyorsan yok bende sizin durumunuzdayım bu haberi aldığımda çok sevindim ve sizinle paylaşmak istedim

çok sağlam bir kaynaktan bilgi aldım 46,500 ile 45,500 puanları arasındaki kişi sayısı 100 civarındaymış[/hep bunu diyorlar zaten sağlam kaynaktan bilgi aldım ama nedense aslı çıkmıyor 2 ay öncede saglam kaynaktan bilgi alınmıştı kasım atamasında 3809 o.ö alım olacaktı nede saglammışya çıka çıka şu alıma bak şu saglam kaynaklar ne ise bizede söyleyinde bizde bilelim artık hersey çarsamba günü ortaya çıkacak insallah puanlar 40 a kadar düşecek

umarım size verdiğim bu bilgi doğru çıkar hepimiz güzel haberleri burada tekrar paylaşırız

stresliyim ve gerginim... ssaassrrre inanın ne yerdeyim ne gökte.... bir tuhafım.... 1 gün kaldı ve ben hiç bişeye bu kadar heyecan yapmamıştım... :) hayırlısı.....:egg61nb:
Aynen arkadaşım ne uyyuyorum ne de bir şeylerle uğraşabiliyorum . yerdemi geziyorum gökdemi geziyorum belli değil .....şu çarşamba bi gelseydi....

valla bende cok fenayım bu sefer olcak sanrım....benim 7 . basvuru yapısım yıllardır arkadaslar yaşadığım stresi bilemessizniz.....ama bu yüreğim başka çarpıyooooooooooooooo

bende çok gerginim,hiçbirşey yapamıyorum

slm hocam benim puan 57 kesin olurmu sizce steresli bi sekilde bekliyorumUOTE=özlecey;610299]arkadaşım eğer bu doğru ise umarımda öyledir 46.5 üstü 250 olsa zannetmiyorum ama 100de öyle 350 geriye 503 kişi kalıyorpuan rahatlıkla 42 43lere iner belkide inşallah 40lara bile iner[/QUOTE]

slm hocam benim puan 57 kesin olurmu sizce steresli bi sekilde bekliyorumUOTE=özlecey;610299]arkadaşım eğer bu doğru ise umarımda öyledir 46.5 üstü 250 olsa zannetmiyorum ama 100de öyle 350 geriye 503 kişi kalıyorpuan rahatlıkla 42 43lere iner belkide inşallah 40lara bile iner
[/QUOTE]
hocam sizin olmama gibi ihtimal yok ben çok sitresli durumdayım siz bence çok rahat olun ve hangi tercihe gideceğinizin hayalini kurun çünki benim için şuanda atanmak hayal ben çok umutlanmak istemiyorum ama bazı arkadaşlar olumlu yorumlar yapınca çok umutlanıyorum herşey allahtan

ayy arkadaşlar böyle söylemeyın bende fena olmaya başladım yarın hıç geçmıycek gıbıme gelıyor....

tercih sayfası verilmeden önce rüyalarıma girdi kiraz diye bir yere atanıyordum.kayseri yahyalı kirazlı diye umut ettim yahyalıdan açık göstermediler.bu gece ve yarın gece nasıl geçecek arkadaşlar

ben eylülde atandım ama bu atama sayfasına bakmaktan vazgeçmedim.
hadi hayırlısı.gönlünüzce olsun umarım.

Arkadaşlar 46,500 ile 45,500 arasında ortalama 100 kişi kaldıysa zaten 10000 atamada sayımız azaldı.46,500 üstü en fazla 150-200 diyorum.Ben çok umutluyum hepimiz adına.....

son 24 saat kaldı. bu gecede stresli bir uyku ondan sonra rahat inşalah. eğer atanamassak da bu bize hırs olsun ve daha çok çalışalım sınava​

son 24 saat ama bence yine 10 gibi atmalar yapılır akşma doğru ancak bizler bakabiliriz.mesela 4 gibi.hep öyle oluyor çünkü.

günaydın arkadaşlar....ben de çok fazla yazamıyorum şimdi kızım uyuyor ama benim gözüme uyku girmiyor.bu gecede uyuyamam heralde.işallah hayırlı haberler alırız...

inş hocam.bende fazla giremiyorum çünkü çalışıyorum.fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri