OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Arkadaşlar sizin heycanınızı çok iyi anlıyorum.Bende ekim atamasında aynı huzursuzluğu yaşamıştım.Atandım ama o duyguyu herkes yaşasın isterim hepinize iyi şanslar diliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederiz hocam:36_15_4:

hocam çok güzel söylemişsiniz hakkımızda hayırlısı size bütün kalbimle katılıyorum

2 gündür çok hastayım gece ateşim vardı, o anda bile rüyamda atamayla uğraştım bu gecede muhtemelen mem,meb ...vs ile uğraşacağım...uykuda bile rahat yok::D,

valla bende cok fenayım bu sefer olcak sanrım....benim 7 . basvuru yapısım yıllardır arkadaslar yaşadığım stresi bilemessizniz.....ama bu yüreğim başka çarpıyooooooooooooooo

hocam 7. kezde inş atanırsınız.allah yüzünüze güler inş.tabi cümlemizinde.benim ilk tercih yapışım.inş da olacak.bende heyecanlıyım.

stresliyim ve gerginim... ssaassrrre inanın ne yerdeyim ne gökte.... bir tuhafım.... 1 gün kaldı ve ben hiç bişeye bu kadar heyecan yapmamıştım... :) hayırlısı.....:egg61nb:

arkadaşım senin adını duyarak hep umud ettim hep bana iyi geldi şimdi yazıyı okuyunca iyice heyecan yaptım inanın midem iki gündür ağrıyo hiçbişey yiyemiyorum hayırlısı

arkadaşlar benim puanım 76 bende kadrolu ataması bekliyorum. inşallah herkes atanır ama unutmayın ki biz sadece bu forum girip yazanların puanını görüp ona göre konuşuyoruz. oysa bu siteye girmeyip atama bekleyen daha yüzlerce hatta binlerce kişi var.

ben bugün dünküsündende kötüyüm ne yapacagımı bilmeden bos bos dolasıyorum

arkadaşlar neden herkes şunu düşünmüyor kadrolu öğretmen atamasında taban puan 70 dediler ve 70.021 ile kapattılar aynısı bizim için olamaz mı boşuna mı 40 yapmışlar.bu arada 45-46 kapatır diyenlerede çok kızıyorum.853 kişi alıcaklar hiç o puanda kapatırlar mı ya güldürmeyin beni... inşallah herkes atanır 40 a kadar düşer hayırlısı arkadaşlar gönlünüzce olur inşallah...

arkadaşlar neden herkes şunu düşünmüyor kadrolu öğretmen atamasında taban puan 70 dediler ve 70.021 ile kapattılar aynısı bizim için olamaz mı boşuna mı 40 yapmışlar.bu arada 45-46 kapatır diyenlerede çok kızıyorum.853 kişi alıcaklar hiç o puanda kapatırlar mı ya güldürmeyin beni... inşallah herkes atanır 40 a kadar düşer hayırlısı arkadaşlar gönlünüzce olur inşallah...

Hocam ilk düşüncem 42 ve 43 arası biter atama diyordum. Fakat bir çok sitede ve çevremdekilerin puanlarını görünce rahat 40 a düşer diyorum. Geçen sene sıralamasına 40,00 yazın 17.188 kişi çıkıyor. Zaten 17.000 alım yaptı yani fazladan 665 kişilik kontejyan daha var bunuda yanılma payı olarak görürsek puan 40 olur.

2008-2 sıralamasından sırlamanızı yazın en son kaçta durdu önce o puanı yazın ve daha sonra kendi puanınızla o puanı çıkarın arada kaç kişi olduğunu yaklaşık olarak bulmuş olursunuz buna 200 veya 300 fazla ekleyin öyle hesaplayın 40 düşeceğini sanmıyom taban genişliyo arkadaşlar bide birleri 46 la 45 arasında 100 kişimi var diyo ya öyle birşey imkansız çünkü puan düştükçe bu puanları yapnlar çok .inş hepimzin gönlüne göre hayırlısı olan olur ve hüseyin hoca vardı oda 45 küsürde kalır demişti hatırlarsanız eğer.

çok sağlam bir kaynaktan bilgi aldım 46,500 ile 45,500 puanları arasındaki kişi sayısı 100 civarındaymış

doğru olma olasılığı çok yüksek ben cuma günü öğleden sonra mem de onaya gittiğimde ordu ilinde onaylatan 25 kişiydi onay bekleyen 11 kişiydi ama puanlarına baktım 74 ile 55 arası 20 kişyken 50nin altı 16 kişydi arkadaşlar bilginize

valla sızı bılmıyorum ama ben bugun hıc sebepsız yere saatlerce agladım anlam veremedım bı turlu ınsallah yarın guzel bı gun olur hepımız adına allah yardımcımız olsun...

yanı sonuc 40 ınermı :((((((((

arkadaşlar son günümüz yaa benim içimde garip bir his var olucak gibi umudum hiç kaybolmadı. Allahım herşeyin en güzelini nasip etsin bizlere hakkımızda hayırlıysa olsun... she kıll arkadaşım kendini sıkma Allah byüktür bencede milli eğitim 40 demişsse barajı bildiği bir şey vardır... ne tesadüfkii yarın kızımın doğum günü eğer olursa iki sevinci bir arada yaşıycaam :) Hepimize bol şans dua edenler bizleride unutmayın olur mu ? sevgilerlee yarın ya sevinçten ağlıycaz yada ........neyse o ihtimali düşünmeyelim... güzel düşünelim güzel olsun iyi geceler arkadaşlaarrr

inşallah 40 iner hepimiz atanırız .emeklerimizin karşıliğını alırız benim puanım 44.685 hayırlı haberlere inşallah yarın gece şuraya buraya atandım demek üzere

selam arkadaslar.ben de ılk tercıhımı ankara yaptım.63,309 puanım var.olabılır mı sızce???

arkadaşlar son kez birden aklıma gelen puanı yazıyorum yarın puan 40.021 veya en çok 40.500 de kalacak buraya yazıyorum demedi demeyin bu sene ne dediysem çıktı benim yazılarımı okuyanlar bilir eskiden hepimiz için hayırlısı olsun sevinçle görüşmek üzere...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri