OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
arkadaşlar son kez birden aklıma gelen puanı yazıyorum yarın puan 40.021 veya en çok 40.500 de kalacak buraya yazıyorum demedi demeyin bu sene ne dediysem çıktı benim yazılarımı okuyanlar bilir eskiden hepimiz için hayırlısı olsun sevinçle görüşmek üzere...
inşallah hocam ya sizinle puanımız aynı siz en başından beri bana umut verdiniz çünki ben bu konuda çok karamsarım 10000 atamasında çok üzülmüştüm gene aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum inşallah sizin dediğiniz gibi olur ve herkes atanır...

allah herkesin kalbine görte versin bendee nasıl uyuyacağım bilmiyorum bugün....

bnmde puanım 43.850 insallah atanırız umarım 40 akadar düşer,bilmiorum hiç umudum yok ama umut dünyası işte,nasipse kısmetse olur bu gece bol bol dua edice ama 46 da kaldı diorum bir önceki sanki 43 e rahat iner,neyse ya hep umut ediorum 1 haftadr,allah hepizmize mutluluk sevinç gözyaşı döktrsün,yarın burada paylaşırıs nere oldunu İNSALLAHHHHHHHHHHHHHHH

işallah 45,902le gıderım yoksa cok kotu hayel kırıklıgı yasayacam.Sabah 9da baslanıyomus galıba atamalar oglene kadar devam edıyomus

beimde 46.393 umarım hayırlı bi yer olur...

Arkadaşlar inşallah herkes yarın sevinir,bende bir umutlanıp bir umutsuzlanıyorum.Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun iii geceler..

inşallah hocam ya sizinle puanımız aynı siz en başından beri bana umut verdiniz çünki ben bu konuda çok karamsarım 10000 atamasında çok üzülmüştüm gene aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum inşallah sizin dediğiniz gibi olur ve herkes atanır...
üzülme arkadaşım herşey olacağına varır ama paylaşmanı bekliyorum nereleri yazmıştın merak ettim puanlarımız 44.649 tamamen aynı bi gün bi yerde görüşürüz bellimi olur

ben ileri gidiyorum ve şubatta bizden yine alacaklar diyorum bunuda ısrarla söylüyorum sadece içimden geliyor burayada yazıyorum o gün geldiğinde okursunuz

üzülme arkadaşım herşey olacağına varır ama paylaşmanı bekliyorum nereleri yazmıştın merak ettim puanlarımız 44.649 tamamen aynı bi gün bi yerde görüşürüz bellimi olur
inşallah hocam biyerlerde karşılaşırız ben samsundayım siz nerdesiniz benim ilk tercihlerim samsun sinop kastamonu valla gerisinide pek hatırlamıyorum bu tercihlerimin gelmesi imkansız gibi zaten tercih yaparken olsa bile 21den olur düşüncesiyle yaptığım için kısmet diyorum hocam herşeyin hayırlısı çok az kaldı bugece nasıl uyuycam bilmiyorum siz nereleri yazdınız allah gönlümüze göre versin

iyi geceler arkadaşlar işallah iyi haberler alırız.karmakarışık duygular içindeyim.işallah sevinçten aglarız bu canı gönülden istiyorum.umarım puan 40 a kadar düşer.......işallahhhhhhhhh

inşallah hocam biyerlerde karşılaşırız ben samsundayım siz nerdesiniz benim ilk tercihlerim samsun sinop kastamonu valla gerisinide pek hatırlamıyorum bu tercihlerimin gelmesi imkansız gibi zaten tercih yaparken olsa bile 21den olur düşüncesiyle yaptığım için kısmet diyorum hocam herşeyin hayırlısı çok az kaldı bugece nasıl uyuycam bilmiyorum siz nereleri yazdınız allah gönlümüze göre versin

arkadaşım hayırlısı olsun ama biraz yanlış tercihler sanki sinop zaten bir kişi alıyordu orasıda pek tutulan bi il neyse artık hayırlısı ben boluluyum ama konyada görev yapıyoruz eşimle çoğunluk urfa yazdım viranşehir hatay ve maraş buralarda tanıdıklar var bebeğim olduğu için yardımcı olurlar diye düşündüm.rahat uyuyun ben zaten sabaha kadar uyumuyorum bebeğim hiç bırakmadan sürekli emiyor bu ara gripten dolayı bırakamıyorum da oda tadını çıkarıyor yarın güzel şeyler bizi bekliyor benim içim rahat 30 senedir abartısız bu günleri bekledim yani 5 yaşından beri bu mesleği istiyor bekliyorum annem göremedi atandığımı inşallah babam görecek

arkadaşlar neden herkes şunu düşünmüyor kadrolu öğretmen atamasında taban puan 70 dediler ve 70.021 ile kapattılar aynısı bizim için olamaz mı boşuna mı 40 yapmışlar.bu arada 45-46 kapatır diyenlerede çok kızıyorum.853 kişi alıcaklar hiç o puanda kapatırlar mı ya güldürmeyin beni... inşallah herkes atanır 40 a kadar düşer hayırlısı arkadaşlar gönlünüzce olur inşallah...

2000 civarı bekleyen okulöncesi var hoca'm. Ona göre hesap yapın.. Ağustosta mezun+Eski bekleyen 17.000 okulönceci vardı. Herşey olabilir yani..

serkanalpertosun hocam sonunda istediğiniz yerlere 2. bölge istiyodunuz galiba bulup tercih yaptınız mı?karrasız kalıyodunuz sürekli?

ilk 2 tercihim Birinci Bölge Kayseri-Balıkesir geri kalan tercihlerimden 16 tanesi 2. Bölge.
Hangisi gelirse artık..

iyide serkan hocam zaten bugüne kadar ki alımlar 17000 buldu benim puanım 42.131 sizce şansım var mı cevaplarsanız sevinirim

arkadaşım hayırlısı olsun ama biraz yanlış tercihler sanki sinop zaten bir kişi alıyordu orasıda pek tutulan bi il neyse artık hayırlısı ben boluluyum ama konyada görev yapıyoruz eşimle çoğunluk urfa yazdım viranşehir hatay ve maraş buralarda tanıdıklar var bebeğim olduğu için yardımcı olurlar diye düşündüm.rahat uyuyun ben zaten sabaha kadar uyumuyorum bebeğim hiç bırakmadan sürekli emiyor bu ara gripten dolayı bırakamıyorum da oda tadını çıkarıyor yarın güzel şeyler bizi bekliyor benim içim rahat 30 senedir abartısız bu günleri bekledim yani 5 yaşından beri bu mesleği istiyor bekliyorum annem göremedi atandığımı inşallah babam görecek
inşallah hocam babanız görür benimde sadece babam görecek annem evliliğimide torunumuda göremedi ama ben inanıyorum onların elleri yanımızda olmasalarda hep üzerimizde ben bunu 6 yıldır birçok yerde hissettim hocam bende urfa ağrı bu gibi yerlerde yazdım ama benim eşim asker olduğu için ve şimdi samsunda seneye doğuya tayin olacağımız için yani kısacası her halukarda biz 2-3 yılda bir yer değiştirdiğimiz için karma yaptım sadece memleketim kastamonu olduğu ve ilk tercihlerimide yakın yerler olduğu için yazdım hocam inşallah yarın akşam burda atandığımız yerler üzerine sohbet ederiz bu sefer üzülmek istemiyorum allah yardımcımız olsun

özlecey hocam ağrının nerelerini yazdınız birde puan kaçtı inş hepimiz atanırız

bende ağrı yazdım ama puanım çok yüksek değil 42.131 allah hayırlısıyla herkese nasip etsin

bende ağrı taşlıçayı yazdım hocam

puanınız kaç acaba atanabilirmiyiz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri