OLMASINI DİLEDİĞİMİZ ...Aralık sözleşmeli alım için puanlarımızı yazalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
puanınız kaç acaba atanabilirmiyiz

benim puanım 44.649 valla arkadaşım bilmiyorum ya bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca çok umutlanıyorum inşallah 40 kadar düşerde umut eden herkez atanır sen ne düşünüyosun bu konuda sanki bana gelip gelip 44.700 kalcakmış gibi geliyo iyice paronaya oldum

arkadasım ben 57 yim korkuyorum ya olmazsa diye 63 65 coksa diye

arkadasım ben 57 yim korkuyorum ya olmazsa diye 63 65 coksa diye
iyi akşamlar...
hocam eğer bir masuru yoksa ilk 3 tercihinizi öğrenebilir miyim benim puanaım da 49,566. Puanınız benden yüksek olduğu için merak ettim...

ben heyecanlanmıyorum bile atanacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden

günaydın herkese

arkadaşlar sonuçlar saat kaçta açıklanıcak birde personel meb ten mi bakıcaz lütfen cvp

evet personel meb ten bakıcaz inşallah güzel birgün olur

kaçta açıklanacak bilmiyorum hocam ama evt personel meb den bakacağız. tercih sayfamızda görünüyor diye biliyorum. umarım umutlarımız tükenmez ....

arkadaşlar herkese günaydın.... çok az bir zaman kaldı... inş. hayırlısıyla bir an önce açıklanır.... heyecan tavan yaptı :))

inşallah herkes gönlündeki yere atanır rabbim hakkımızda hayırlısını versin

arkadaŞlar son saatler kala yorumlarinizi beklİyorum...

hayirlisiyla bekleyen bÜtÜn hocalarimin atanmasi dİlegİyle...herkese gÜnaydin

serkan bey sonuçların kaçta ve hangi sitede yayınlanacağını biliyormusunuz. mep personeli açamıyoruz da

arkadaşlar herkes için hayırlısı olur inşallahhhh....allah herkesin gönlüne göre versin.....şimdiden tüm atanan arkadaşlarıma hayırlı olsun öğretmenlik hayatlarında başarılar diliyorum.....

of ya zaman gecmek bılmıyor:(

okuldayım dersıme dahı konsantre olamıyorum stres bogdu iyiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(((

offffffffffffff ne zmn açıklanacak

Nezaman aÇiklanir arkadaŞlar bİ tahmİn varmi?

arkadaşlar kaçta açıklanır bilen var mı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri