"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@shekerrr
Arkadaşlar İstanbul için 47-49 öğretmen alınacakmış. Öyle duydum...Puanlarınızı yazmanız hepimiz için etkili olacaktır,teşekkürler.

Bu arada bnm puanim 53,954

benim de 53.698

ve tabi ilk tercihlerim ist olacak sheeker hocam ilk olarak hangi ilçeleri tercih etmeyi düşünüyorsunuz

bir de shekerr hocam istanbulda 47-49 öğretmen alınacağını nerden öğrendiniz?

valla arkadaşlar bu yıl eşşek gibi çalıştım bu sınava 46*001 le ben de sadece istanbul yazacağım oldu oldu olmadı paşa gönülleri bilir 2010 puanım iyi olacağını düşünüyorum büyük aksilik olmassa zaten 2010 puanım ile hayırlısı..(kızımın sağlık problemleri var ayrılamam buradan yani +21 de işaretlemeyeceğim )yani ben bu atamada da atanamayacağım demektir bu =((

55.765 tek tercihim yine istanbul..

bana yine hasret bana yine hüsran yani=))

bana yine hasret bana yine hüsran yani=))

hocam bende karamsarım bunlar cidden biraz şans işi, hakkımızda hayırlısı .... ama bizden çok alınacağı kesinleşti bu da bişey:)

ewettttttttt =)

24 Haziran'da İstanbul ili için okulöncesini yaygınlaştırma adına büyük bir çalıştay yapıldı ve ben de bu çalıştayda yeraldım. Okulöncesi atama şubesinden Nalan Demir'e bizzat sordum...

hiç farketmez,63 alıp hala atanamamış olanlar varken önüme geçmemeleri için elimden geleni yapacağım ;)

koassa_55,765
shekerrr_53,954
kubiti_53698
lim10_46,001

İstanbul için diğer 45 kişi nerde ?

kubiti, ihtiyacı olan okullar belirlenince bu sayfa aktifleşecektir. Şu da bi gerçek ki; 45-60 puan arasında bir yığılma söz konusu...Hakkımızda hayırlısı olsun demek ve bir gün daha beklemek düşüyor bizlere de...Bakalım yen, doğan gün neler getirecek..

bu kadar olsak ne güzel olur dimi :))

benim puanım 45.250 bende istanbul yazacağım ama imkansız gibi duruyor bu puanla hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar ben k.çekmece ve çevresindeyim

koassa_55,765
shekerrr_53,954
kubiti_53698
lim10_46,001
mertkaan_45,250

geriye kaldı 44 öğretmen :)

benim puanım 53.662 benim de tek tercihim istanbul olucak arkadaşlar ilk sıralarda anadolu yakasını yazıcam inşallah olur:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri